Hogy tudhatnék párhuzamosan kettő bsc-t csinálni?
Figyelt kérdés
Engem az összes természettudományi szak érdekel és szeretnék több lábon állni. De nem tudom, hogy milyen lehetőségeim vannak. Én arra gondoltam, hogy bioszt és fizikát is tanulnék párhuzamosan, de nem tudom, hogy ilyenre van lehetőség egyetemen?2014. jan. 19. 09:31
1/2 anonim válasza:
Mindekttőre felvételizhetsz, de akkor vagy az egyik fizetős lesz, vagy mindekettőnek az eleje állami és a vége fizetős, amikor kifotál a támogatott félévekből.
2/2 anonim válasza:
Van, persze. De érdemesebb úgy csinálni, hogy nem egyszerre kezded a kettőt, hanem eltolva, amikor mondjuk egy évet lehúztál már az egyik szakon, akkor kezded a másodikat is. Gondolom nem lenne kellemes egyszerre 2 szakdolgozatot, 2 államvizsgát letenni. Meg amíg nem kóstoltál bele az egyetemi életbe, addig könnyű azzal dobálózni, hogy egyszerre 2 szak... Előbb kezdj neki az egyiknek, és ha továbbra is szeretnéd a másikat is, akkor kezdj csak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!