Miérz vízálló a teflon?
Figyelt kérdés
És mi ég előbb oda a vizes vagy a zsíros étel?2014. jan. 13. 19:06
1/2 anonim válasza:
mert egyetlen egy molekula és nem vízoldékony. Az ásványvizes flakon is egy polimer például, az is vízálló. Persze elképzelhető olyan polimer ami reagál a vízzel, de a teflon nem.
A teflon egyébként egy fluor vegyület
2/2 anonim válasza:
szerintem a zsíros étel hamarabb odaég, mert a zsír már önmagában szénre fog lebomlani ha nagy hőt kap, elszenesedik. Mert a zsír is szénből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!