Miért megnyugtató azt hinni egyeseknek, hogy csak anyag létezik?
Kérdező:Irány ezó kategória.
Itt a te horribilis méretű felvilágosultságodnak nincs hely.Itt csak civilizálatlan tudománypártiak vannak.
"
Itt a te horribilis méretű felvilágosultságodnak nincs hely.Itt csak civilizálatlan tudománypártiak vannak.
"
Úgy érted, a tudományvallás hívői vannak itt?
Azt észrevettétek, hogy a kérdés nem úgy szólt, hogy:
"Mi a bizonyíték, hogy csak anyag van?"
hanem, azt kérdeztem, hogy:
"
Miért megnyugtató azt hinni egyeseknek, hogy csak anyag létezik?
"?
Már előbb is írták hogy rossz a megfogalmazás mert nem csak anyag van(foton, neutrínó, stb.). Ezen kívül még az is értelmetlen ahogy a kérdést fel tetted.
Szimplán az ezotériás baromságaidra nem hogy bizonyíték hanem még a legcsekélyebb jel sem mutatható ki hogy létezne.
"
Szimplán az ezotériás baromságaidra nem hogy bizonyíték hanem még a legcsekélyebb jel sem mutatható ki hogy létezne.
"
Sorold fel az ezotériás baromságaimat légyszi.
"Miért megnyugtató azt hinni egyeseknek, hogy csak anyag létezik?"
Van energia is... meg idő. meg katicabogár.
A kérdés inkább úgy adekvált, hogy: miért megnyugtató egyeseknek, ha azzal áltatják magukat, hogy nem csak a naturalista világmodel által propnált alkotóelemekből áll a világ?
"
A kérdés inkább úgy adekvált, hogy: miért megnyugtató egyeseknek, ha azzal áltatják magukat, hogy nem csak a naturalista világmodel által propnált alkotóelemekből áll a világ?
"
A te kérdésed éppen annyira adekvát mint az enyém.
Tehát fel is teheted a kérdést, arra való ez az oldal.
Én EZT a kérdést tettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!