Hogy jobb tanulni az elektronikát?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan érdemesebb tanulni az elektronikát? Ha elkezdek építgetni és ha valami nem megy utánanézek könyvekbe, neten vagy leülök könyvet olvasni/tanulni és majd utána az építés? Én az elsőnél maradnék. Szerintetek?#fizika #elektronika #Ohm #ellenállás #feszültség #kondenzátor #áramerősség #tranzisztor #amper #Volt
2013. dec. 27. 17:27
1/2 anonim válasza:
Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Ha építgetni kezdesz valamit nem árt, ha kicsit belenézel az elméletbe.
Gyakorlat nélkül az elmélet túl száraz.
Elmélet nélkül, viszont könnyen leégetheted a legdrágább/ legnehezebben beszerzett alkatrészt.
2/2 gebasz1 válasza:
Keres egy problémát amit nagyon meg akarsz oldani,/én simson gyújtáselektronikát készítettem először ,sokadjára összejött/.Elsőnek kapcsolási rajzok kerestem majd az összes bennlévő alkatrésznek utána néztem eztán kezdtem építgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!