Mi a magyarázat a homoszexualitásra?
19.07
Nem lövünk le senkit nemi irányultsága miatt!
6-os!
Nagy tévedésben vagy, nagyon sok fajnál figyeltek meg bixeszuális/homoszexuális viselkedést! Pl bonobók...
Igazából tudományos magyarázat nincs, megy még róla a vita.
Gének, környezeti hatások stb stb..
Szerintem a gének játszák benne a legnagyobb szerepet,
etológáról szóló könyvekben utána tudsz olvasni a témának.
Van aki a túlszaporodás elleni védekezéssel magyarázza, van aki a az utódok nevelésében játszott szereppel. Hasznos egy olyan családtag aki csak "termel", főleg szűkös időkben.
Gondolom ismerős eset mindenkinek az egyedül élő nagybácsi aki az unokaöccsére hagyja a vagyonát, besegít a nevelésébe, taníttatásába.
Az az egy biztos, hogy ha hibás gén okozná, ha nem lenne haszna a természet már kiszelektálta volna azt a gént.
nem kell ahhoz magyarázatot találni, hogy elfogadjuk.
én sem értem az általános relativitáselmélet levezetését, de elfogadom, hogy van és nem utálom a fizikusokat miatta.
"nőstényeknél figyeltek már meg állatoknál homoszexualitást?"
Igen.
Utolsó amit írsz elég valószínűtlen.
Mivel egy gyerek nem igazán lát meleg párokat.
Szerintem aki úgymond "diszfunkcionális" családban nő fel,azoknál az esély arra nagyobb,hogy nem akarnak majd családot felnőttként,mert rossz emlékeik vannak róla.
Rengeteg szeretetteljes családban vannak melegek.Ennek semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!