1/2 anonim válasza:
Megolvasztják, közben körbe-körbe forog egy forgó hengerben. A henger falán pici lukak vannak, az olvadt cukor a centrifugális erő miatt kipréselődik a lukakon, de rögtön ki is hűl. Így jönnek létre a vékony fonalak. Ehhez tartják oda a pálcikát, amire feltekerik a fonalakat.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. dec. 17. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!