A Démonok között c. film tényleg valós eseményeken alapul?
Múltkor néztem meg a Démonok között című filmet, amiben azt írták, hogy igaz történet alapján készült. Utána olvastam egy két helyen, és pl itt azt írják hogy tényleg igaz dolgokról szól a film: [link]
Mit gondoltok, létezik természetfeletti? Én még nem tapasztaltam soha így nem nagyon hiszek benne, de ki tudja.
A démonok azok légiókat alkotnak és képesek megszállni embereket/állatokat és próbálják úgy "kínozni"őket, hogy öngyilkosok legyenek és így a pokolba jussanak. Végülis bukott angyalok akik a mennyből letaszítottak lettek.
A szellemekre pedig én úgy tekintek,hogy halott emerek lelkei akik nem feltétlenül gonoszak. Szerintem.
Tényleg igaz történetek alapján.
Én már tapasztaltam(láttam)szellemeket,de nem bántottak szóval nem csak gonoszak vannak.
Szia!
Elvileg valós eseményeken alapul,de annak a házaspárnak,akik kiűzték a házukból a Démont,több történetük is van.
Ha beírod googleba,hogy igaz démonos történetek,akkor kiad egy csomó sztorit a démonokról:)
Szerintem létezik természetfeletti,mert velem már történtek ilyen dolgok.
valós események alapján van tényleg:)..
És a ház alatt ahol ez a házaspár lakott a mai napig van egy múzeum ami mára már turista látványosság!És az Anabelle baba is kivan ott állítva mint a világ leggonoszabb tárgya:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!