Melyik a legjob hatásfoú örökmozgó, ami olcsón üzemeltethető otthon & könyen elállítható?
Széles Gábor energiacellája..
Viccen kívül:
1. Nincs örökmozgó
2. Adamsky, ez nem az Ezotéria kategória, húzzál vissza oda trollkodni az ilyen kérdésekkel
Csak tapasztalati úton követkesztetünk hogy nincs örökmozgó
régen aszitték lapos a föld, mert ezt tapasztalták ha szétnésztek, ma már tudjuk gömböjű
Ez is ilyen.
Valami örökmozgó kéne
A helyesírásod alapján igen intelligens lehetsz, és nyilván hiszékeny is!
Én megalkottam a tökéletes örökmozgót, méghozzá 170%-os hatásfokkal! De nem árulom el neked a titkát!
"Csak tapasztalati úton követkesztetünk hogy nincs örökmozgó"
Látnoki képességemmel megállapítom, hogy te nem figyeltél oda fizika órán..
170% az semmi. Azért nem érdemes nyúlni. Minimum 250%-ost már láttam, de ennél több kellene.
Valóban csak tapasztalati úton gondoljuk hogy az energia megmarad.
"Valóban csak tapasztalati úton gondoljuk hogy az energia megmarad."
Jólvan, több megjegyzésem asszem nincs is ehhez a kérdéshez..
Gyerekkori álmom volt, hogy megtaláljam a végtelen energiaforrást.
Aztán felnőttem. Van, aki nem ilyen szerencsés.
Ha egy közel öröké mozgó valamit keresel, nézz körül! Egy világegyetemben majdhogynem az összes energia elnyelődik, majd továbbadódik. (Vagy én leszek leszúrva, amiért hülyeséget gondolok...)
Egyébként mitől akarod elállítani a híres örökmozgódat? A nyelvtanórák látogatása semmivel sem tilalmasabb a fizikaórákénál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!