Igaz a hír miszerint 2013-ban, iszonyat hótömeg érkezik Karácsonykor Magyarországra?
Az amerikai időjárás kutatók szerint, Európában december 24.
éjszaka körülbelül 120cm csapadék hullhat hó formájában.
Mivel a hőmérséklet mínusz 2 fok körül várható lesz ezért nagy
fennakadásokra és egyéb útzárakra kel majd számtani a nagy-mennyiségű
hótömegek miatt. Sok épült is károsodhat ekkora hótömeg alatt.
Aki csak tehet kérem a állatait is vigye be a házba mert a nagy-mennyiségű hó
alatt megfagyhatnak!
Ha van egy kis lelki ismereted megosztod ezt most facebook-on, hogy másokhoz is eljusson az információ.
Remélem sokaknak segíthettem a felkészülésben.
Jaj de jó hogy szólsz, ideje hozzáfogni építeni egy bunkert! Csak abban élhetjük túl! Mondjuk én azt tervezem, majd amint esni kezd, csinálok egy iglut, és az a hóval együtt fog nőni, így nem lesz nagy bajom. Inni olvasztott havat, enni iglupatkányokat fogok, meg a szomszéd Rozi nénit ha esetleg arra tévedne.
De komolyan, így is elég troll van a gyakori kérdéseken, miért táplálod a lelküket ilyen marhaságokkal? XD
Segítünk!
Ha elfogyott a szaloncukra üljön át a szomszédék szobájába.
Belügyminisztérium
@2/5 (2013.12.03. 14:56):
Valahogy még oda kellene keverni a chemtrail repülőket, az UFO-kat és a Nibirut szerintem. Így nem eléggé szövevényes. :-)
6
Már csak a zsidó szabadkőműveseket hiányolom....:)
@kérdező
Nem tudod véletlenül, hogy pontosan mikor kezd el havazni? Álmos vagyok, jó lenne tudni, meddig kell fennmaradni, hogy lássam a hatalmas hóesést.
(Amúgy köszi, hogy figyelmeztettél, így volt időm beterelni az összes környékbeli állatot a házba. Mondjuk az őzeknek meg a rókának nem őszinte a mosolya, de nem akartam őket kint hagyni a hóviharban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!