Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan tudom ezt megnézni?...

Hogyan tudom ezt megnézni? Pl. Google Earth-ba vagy WorldWide Telescopba?

Figyelt kérdés
Na szóval meg tudom ezt nézni valahogy? RA 5h 53m 30s DE -6° 00' 00" Ez állítólag a Nibiru "barnatörpe" koordinátája.
2009. nov. 19. 21:03
 1/6 thedani válasza:
Nincs ott semmi.
2009. nov. 20. 08:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg? És hogyan nézted meg? Vagyis milyen programmal?
2009. nov. 20. 14:48
 3/6 thedani válasza:

Google Earth. Meg akartam keresni neked hogy hol lehet benne koordinátákat megadni, de lusta voltam és inkább csináltam egy kitűzést, amivel meg lehet helyeket jelölni, és átírtam a helyének a koordinátáit. Egyből ki is adta hogy Afrikában van, de akárhogy nagyítottam, nincs ott semmi.

V.Dániel

2009. nov. 21. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért nem találtad mert a google erath nem ismeri a II. Ekvatoriális koordinátarendszert. Itt a Rektaszcenzió és a Deklináció van megadva. Előbbi a tavaszponttól való távolság órában megadva, az északi égi pólusról nézve az óramutató járásával ellentétes irányból. Utóbbi pedíg a csillag égi egyenlítőtől mért magassága szögben.

És sajnos én sem ismerek olyan nyílt forráskódú programot amivel ezt megnézhetnéd.

2009. nov. 22. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Helyesbíteném az előbbi válaszom...a google earth ismeri, magát a koordinátarendszert, csak koordinátákat nem lehet benne megadni/ill keresni...sry az előzőért..

Én megkerestem a koordinátát és érdekes dolgot tapasztaltam...ez a szelete az égnek ki van takarva:O:S...indulhat az összeesküvés elmélet:D..nézzétek meg: a koordinátái földi rendszerben: -5,99 és -91,62

2009. nov. 22. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
nem cafolom hogy nem letezik a nibiru, sot inkabb azt merem mondani hogy letezik de nyugodj meg ha letezik is nem fogjak lathatova tenni egy olyan nyilvanos programmal mint a google earth ahogy tudjak ugyis letagajak a jonepnek
2009. dec. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!