Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetetek megátkoztak?...

Szerintetetek megátkoztak? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
4 éve a két gyermekemen kívül semmi pozitiv nem történik velem, negativ ellenben igen, egészség, lakás, magánélet terén szinte csak rossz események vannak. Egy éven belül 3-ik albérletbe költöztünk, előtte 2 tuti albérletet mondtak vissza kulcsátadás előtt. Ahol lakunk is mindig történik valami. Most egy héten belül tönkrement a villany, a zár, elöntötte a viz a fürdőszobát. Bár eddig nem hittem benne de kezdem azt hinni hogy megátkoztak. Exanyósom ritka gonosz ember belőle kinézem.4 éve váltam el és a rossz periódus azóta tart. Hogy járhatnék utána hogy valóban átok van e a dologban?
2009. nov. 18. 08:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés egyáltalán nem a tudományok témakörébe tartozik. Kérlek tedd át oda ahova való.

Átkot tudományos értelemben nem ismerünk, az általad elmondottak könnyen lehetnek pusztán a véletlen művei. Ezért felesleges siránkoznod, inkább azért tegyél, hogy jobb legyen a dolgotok, ne nemlétező átkokat és kifogásokat keress.

Egyébként hadd jegyezzem még meg, hogy ha fenn tudsz tartani egy lakást és van két egészséges gyereked, akkor többed van, mint a Föld lakóinak többségének. Becsüld ezt meg, önsajnálatra semmi okod.

2009. nov. 18. 12:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel átok nem működik, ezért ami történik veled az véletlen, vagy magad tehetlensége.
2009. nov. 18. 13:01
 13/22 anonim ***** válasza:
97%

Én rendesen válaszolok, mert nem azért tettél fel kérdést, hogy kioktassanak. Egyáltalán nem vagy primitív, a helyesírásod, fogalmazásod normális, sokkal jobb, mint sok más kérdezőé.

Válasz: átok nincs, te se gondolod komolyan. Amióta elváltál, egyedül vagy, az élet nehezebb. Az, hogy valami mindig történik, (villany, zár, víz)mással is előfordul, és más is bosszankodik, csak aki nincs egyedül az ilyen problémákkal, annak sokkal könnyebb. Azon se csodálkozom, hogy az albérletek nem jöttk össze, sajnos egyre megbízhatatlanabbak az emberek. Az anyósodat felejtsd el, már semmi közötök egymáshoz. Amit tudsz tenni, hogy gondosan jársz el, döntéseid előtt tanácsot kérsz ismerőseidtől, barátoktól és mindenbe bele kell kalkulálni, hogy dugába dőlhet, most ilyen a világ. Legfontosabb, hogy a gyerekeidben örömöd van, és igyekezz minden téren megtalálni az apró örömöket, mert azért vannak.

2009. nov. 18. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Ne higgy az utolsónak, primitív vagy. Ahogy már legelőször is megmondtam, ne próbálj semmit átkokra hárítani, vállald a felelősséget a fostos életedért. És akár meg is javíthatod akkor.
2009. nov. 19. 07:39
 15/22 anonim ***** válasza:
23%
Te előttem lévő GANAJ! Ha itt valaki nyomorult, az te vagy! Érzéketlen, neveletlen, modortalan bunkó! Az a lény, aki magát embernek tartja, másokat nem primitívez le, mert ehhez semmi jogalapja nincs. Majd ha elvégzed a pszichológia szakot és ehhez jogosítványt kapsz, akkor majd kiállíthatsz primitívségi igazolványt másokról. A saját sikertelen életed miatti frusztráció miatt árad belőled az agresszió, amelyet ahelyett, hogy te néznél önmagadba, felfuvalkodott hólyagként a magad meggyőzésére az első sérthető ember felé irányítasz. A munkahelyi főnököddel próbáld meg ezt a stílust előadni, ne az ismeretlenség védő homályába burkolózva egy rossz passzban lévő magányos kétgyerekes anya iránt. Mert ő már letett az asztalra valamit, te még nem!
2009. nov. 19. 08:17
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
kedves utolsó bort iszol vizet prédikálsz, sokkal agresszívabb vagy mint itt bárki, jót mulattam rajtad;)
2009. nov. 19. 10:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit a problémára kéna koncentrálni. Ha jól láttam, a válaszolók - stílustól függetlenül - konszanzusban vannak abban, hogy:

- átkok nincsenek

- valószínűleg a kérdező is hibás legalábbis részben a pechszériáért

- nem külső okokat kellene keresni

- össze kéne szednie magát és továbblépni.

Hogy ki primitív és ki nem, azt meg majd az utókor eldönti. ;)

2009. nov. 19. 11:15
 18/22 anonim ***** válasza:
73%
Ha már itt tartunk, mégis MIT tett le a rossz passzban lévő két gyerekes anya? Szülni a legtöbb nő tud, ez nem képesség kérdése. Öregedni is a legtöbb ember képes. Nem tudjuk, hogy normálisan fel lettek-e neveleve azok a kölkök, csak azt tudjuk, hogy felcsinálták kétszer, volt férje, most meg nincs. Szerintem ez eddig nem pozitív mérleg.
2009. nov. 19. 11:18
 19/22 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet másnak, mint primitívnek nevezni azt, aki a nehézségeket átokkal magyarázza. Legalább annyira primitív az is, aki tanácsokat ad az átoktól való megszabadulásra. Nem gondoltam volna, hogy itt tartunk. Az én anyukám 1912-ben született, de ha hasonlót kiejtett volna a száján, hát én elájulok. Gondolom az ő unokáinál is fiatalabbak vagytok. Roppant szomorúnak, sőt kétségbeejtőnek tartom ezt a több évszázados elmaradottságot. Mindezt számítógéppel a világ tudomására hozni - elég abszurd és mulatságos.
2009. nov. 19. 13:11
 20/22 anonim ***** válasza:
89%

Valóóban megátkoztak ?!?!?!

TUDD MEEEEG MOST !!!!!

Küld az átok szót és a neved a 1782-re, például "átok Gabi" a 1782.re

2009. nov. 19. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!