2012-ben világvége lesz? Mit gondolsz erről.
Az hogy valami régi egyáltalán nem jelenti azt, hogy igaz is.
A görögök már akkor kijelentették, hogy a Föld lapos, amikor nem hogy Kopernikusz, de a lengyelek sem voltak sehol. És igazuk lett?
Egyébként meg:
a) A maják nem jósoltak világvégét, max. az "istenek visszatérését"
b) Ha a maja naptár következetes, márpedig miért ne lenne az, akkor a végpontja csak két-háromezer év múlva jön el.
Mellesleg a maják mindezt arra alapozták, hogy "az istenek megígérték". Te miért hiszel olyan istenek ígéretének, akiknek már a létében sem hiszel?
Én a pániktól féléek:S
ugye vonzzás törvénye!
magyarul minden reakciót egy akció követ, ha sok ember bevonzza a negativ gondolataival a rosszat
1pl: ha a napod rosszul kezdődii úgy vagy vele h ez már pocsékul is folytatódik és be is jön, mert be vonzza az ember abajt,.nem örülök enneka filmnek, ne gondoljatok erre kérlek h világvége!
am én tarot kártyázom és megnéztem és a 78 lap közül a 12 közé tartozó 1 nagy arkánum jött ki, a remete nézzétek meg nagyjábol mit jelent, megtisztulás lesz a 2012éve a kártyám szerint
itt van nagyjából mit jelent:
2012 melyik hónap melyik nap?
Csak azért mert előtte eladok mindent(lakást,kocsit stb),kilépek a munkahelyemről(de előtte jól beolvasnék a főnökömnek),kinyírom a sógoromat,Felkeresem Brad Pittet,és Johnny Deppet,és oltári jót szeretkezem velük,elmegyek Japánba.ennyi jó dolog után már jöhet a világvége!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!