Nyuszifej kérdése:
Miért nem látni éjszaka a repülőn ülve a magasban a csillagokat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 23:04
1/5 anonim válasza:
Én ezt még nem hallottam, de az kizárólag a repülőn jelenlévő fényszennyezés miatt lehetséges. A repülő el van látva egy csomó helyzetjelző lámpával, amik folyamatosan világítanak, na meg az utastér sem hiszem, hogy korom sötét. Ez már elegendő lehet ahhoz, hogy ne lásd őket.
3/5 anonim válasza:
A repülőgép külső fényei a géptől elfele mutatnak, így az nem zavarhat. Én is a belső világításra tippelnék, ami tükröződhet az ablakodon. Egyébként meg látni. :D
4/5 A kérdező kommentje:
Bocs, kedves utolsó válaszoló, annyira nem vagyok hülye, hogy az ablakra visszaverődött utastérből jövő fények megzavarjanak:) Amúgy meg nem látni:D
Még mindig várom a választ, köszönöm!
2013. nov. 6. 14:37
5/5 anonim válasza:
Milyen választ vársz? Mindenki leírta már előtted mi van, 100%-os értékeléssel. Gyakorikérdéseken ez azt jelenti, hogy ez a helyes válasz... nincs benne semmi misztikusság meg rejtély, ugyan ott vannak a csillagok, ahol eddig... vagy felhős volt az ég, vagy a fény miatt nem láttad őket. Nem kell ahhoz hülyének lenni, hogy a belső világítás elnyomja a fényüket... kapcsold fel a szobádban a villanyt este és nézz ki az égre. A sötét eget látod, de a csillagokat nem... senki sem beszélt semmilyen tükröződésről. Egyszerűen arról van szó, hogy a szemedbe érkező (utastérből) származó fény erősebb, mint ami a csillagokból érkezne, így azokat nem látod. Erről volt szó, semmi másról. Olyan választ, ami ennél közelebb áll a valósághoz nem kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!