Túl tudná azt élni az emberiség, ha egy reggelen mindenki nemi szerv nélkül ébredne?
Tehát sem külső, sem belső nemi szervei nem lennének, csak egy kis lyuk mindenkinek a nemi szerve helyén a vizelésre!
Ezt túl tudná élni az emberiség? Tudna megoldást adni a tudomány? Pl. az állatok ki tudnák hordani az embert vagy a tudósok ki tudnának találni valamit?
Elméletben meg lehetne oldani, mert ismerjük a terhességet, és a magzati egyedfejlődés folyamatát. Semmi olyan feltétele nincs, amit elvben ne tudnánk létrehozni.
De a gyakorlati megoldás azért meglehetősen kétséges szerintem. Nem biztos, hogy egy emberöltő alatt képesek lennénk nagy mennyiségben biztosítani a megfelelő feltételeket, vagyis a tömeges "utódkészítés" véleményem szerint jelenleg szervezésben, technikailag, és egészségügyileg is igen nagy feladat lenne. Talán túlságosan is nagy.
A terhes nőkkel mi lenne?
Velük nem történne semmi, vagy csiribí-csiribá eltűnnének, vagy eltűnne a méhük magzatostul, vagy csak a magzat micsodája, vagy eltűnne az összes nő, vagy...?
Viszont az emberiség vígan túlélné ha egy reggelre minden nagy f@$z eltűnne! :D
a várandós nőknek természetesen eltűnne teljesen a babájuk is, a méhükkel együtt!
az emberiségnek tehát csak a lefagyasztott ondó és petesejtek maradnának vigaszul és a tudomány, hogy kitaláljanak valamit!
Biztosan túlélnénk
Még anya sem kellene aki kihordja,mesterséges méh is van már
Az lenne ennek az előnye hogy gyönyörűen szinten lehetne tartani a Föld népességét
Utánaolvastam jobban,bocs a téves infóért,embert még nem lehet vele kihordani,csak egerekkel sikerült
Viszont abban a helyzetben,amikor senkinek nincs nemiszerve,biztos hogy nem lennének anyagi és etikai korlátai a fejlesztésnek,vagy a mesterséges méh,vagy kipusztulunk,szerintem éveken belül már működne is a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!