Boncoláskor úgy tudom a szerveket a hasüregbe teszik vissza. Ilyenkor a fejet üresen hagyják vagy mit csinálnak vele?
Arra tippelek, hogy lehetőség szerint oda pakolnak vissza mindent, ahol eredetileg volt. Feltételezem, hogy az agyat visszateszik a koponyába.
Talán egy hozzáértő ad jobb választ, én nem vagyok az.
Szerintem ez halottgyalázás.
Tisztázatlan, vagy gyanús haláleseteknél megértem, hogy kell a boncolás, de el tudom képzelni, milyen módon történik az ilyesmi (az elhunyt iránti tisztelet nélkül).
Pl. egy tüdőrák okozta halál esetén is tetőtől-talpig felkoncolják az embert?
Komolyan mondom az ember az elpusztult kutyájának több tiszteletet ad azzal, hogy eltemeti a puszta földbe, érintetlenül.
"Pl. egy tüdőrák okozta halál esetén is tetőtől-talpig felkoncolják az embert? "
Minden korházban elhunyt embert boncolnak, azért, hogy azonosítsák a halál okát. Ez a betegek és a korház közös érdeke.
"Szerintem ez halottgyalázás. "
Szerintem meg nem. 1:1.
Abszolut nem halott gyalázás, sőt én a testemet átadom valami kutatócsoportnak így legalább a halálomba is lelek valami értelmet nem csak az életemben.
Ui.: Szerintem ha létezik reinkarnáció, isten, vagy lélek, a testünk akkor is csak egy tároló, mint egy befőttes üveg, tehát se a lelkem, se isten, se a következő életem nem fog rám haragudni, mert az előző befőttesüveget odaadtam egy kutatócsoportnak.
igen, a hasüregbe kerül de érthetetlen,hogy miért van szükség mindig a korházban elhunytak felboncolására
az összes korboncnoknak azt kívánom , hogy velük is ugy bánjanak majd ahogy ő bánik a pácienseivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!