Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lesz egyáltalán idén igazi tél?

Lesz egyáltalán idén igazi tél?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne? Szerintem lesz, nem 10°C-os lesz a tél.
2009. nov. 8. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
miért ne lenne, hiszen még csak november eleje van...
2009. nov. 8. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbi 2 év könnyed 5-10 fokos telei után én is gondolkoznék rajta...nem tudom, majd kiderül, de hiányoznak a régi telek, amikor hó is előfordult :S
2009. nov. 8. 19:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Na igen ezért írtam:( nem vagyok gyerek de akkor is a tél úgy szép ha van hó
2009. nov. 8. 19:23
 5/6 Sz1u ***** válasza:
79%

Bár gyermekkoromban (60-as évek) emlékeim szerint még igazi telek voltak, de mára már a szélsőségek a jellemzőek. Tavaly például már szemptember elején fűteni kellett, most meg (a mai nap) +15 fok volt.

Ha az idén nem is lesz igazi tél (költséghatékonyság szempontjából ne is legyen), az azért KÖVETELEM, hogy (minden) Karácsonykor essen a hó!!!

Üdv: Sz1u

2009. nov. 9. 19:49
 6/6 anonim válasza:
75%
Én nagyon félek, hogy idén sem lesz normális tél. Olyanra gondolok ahol November végén leesik a hó és nem olvad el február elejéig. Én már nyolc éve nem láttam ilyen telet. Főleg Pesten! Szerintem idén is fekete karácsonyunk lesz.
2009. nov. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!