Mit csinál a szél, amikor nem fúj?
Figyelt kérdés
komolyan kérdezem!!!!!2007. szept. 27. 20:11
1/7 anonim válasza:
ha nem fuj a szél,akkor az már nem szél.csak levego.ami nem mozog.amugy nagyon hulye kérdés...
2/7 anonim válasza:
Nem hülye, inkább értelmetlen a kérdés.
A szél mindig fúj, max. a levegő mozgása a talajközelben nem érezhető. De pl. szélcsendben menj fel egy toronyház tetejére, és tapasztald meg a "szélcsendet" :)
3/7 anonim válasza:
Ezt én is hallottam a TV-ben. A 6 éves fiam is feltette ezt a kérdést rögtön. Elgondolkodtató, de inkább a mögöttes értelmét kell látni ennek a kérdésnek.
4/7 anonim válasza:
pihen :D nem fujhat egesz nap, kifaradna :DD
5/7 anonim válasza:
Eleve a szél fogalmán kell elgondolkodnunk. A szél mozgó levegő, ha nem fúj akkor is ott van körülötted.
6/7 anonim válasza:
Kedves kérdezö ! ezt a kérdést a NYUSZI A OLGÁRMESTER cimü meséskönyböl vetted! Tudatosan,vagy az alatt.
7/7 anonim válasza:
én ezt a kérdést egy Orosz László interjúban hallottam. :-D egyátalán nem hülye kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!