Mondták, hogy Mo. Időjárása lassan mediterrán lesz. Ez már annak számít?
Nem biztos, de ha most megfigyeltük csak tél meg nyár volt, tavaszból volt kb 3 nap ha jól emlékszem. Tavaly picivel jobb volt de tavasszal akkor is már 25 fok kora nyári idő volt tapasztalható, idén meg pff. Márciusba szakad a hó áprilisba is még fűteni kellett, sőt június elején is, most meg megdöglünk ebben a melegben. Tavaly is még szinte egész szeptemberben nyári idő volt. Emlékszem hogy simán elég volt egy szoknya suliba meg egy laza felső esetleg egy kis kardigánnal. Még október elején sem volt olyan vészesen hideg, de aztán október végén vagy november elején meg már a hó esett.
Gyakorlatilag már kezd eltűnni az ősz meg a tavasz, sőt lassan csak 2 évszak lesz jellemző és így is elvannak csúszva már nagyon régóta 1-2 hónappal az évszakok. Meg volt olyan év talán 2009 vagy 2008 amikor október közepén is simán elvoltam kint estig egyszál pólóba meg szoknyába.
Most is csak bikini van rajtam már napok óta, kocogni is csak este 9 után megyek ki akkor is bőven elég egy top meg egy kis rövidnadrág, de még meztelenül is simán el lennék éjjel is.
Nagyon meleg van, nem lehet ezt bírni. Oké hogy van klímám de túl hidegre nem hűthetem le a szobám mert elég ha kimegyek egy picit és a felhevült testemmel hirtelen be a hidegbe szinte meztelenül és akkor olyan tüdőgyulladásom lehet mint a ház, de ez a 26-27 fok is több a semminél, de ha sokáig vagyok bent már így is melegem van.
Persze éjjel nem megy akkor jó idő van, de amint felel a nap és van már reggel 8 óra már húzom le a redőnyöket, zárok mindent és elindítom a klímát. De azt is módjával mert drága a villany, most már nem megy a klíma inkább kinyitottam az ablakot hogy jöjjön be egy kis friss levegő, szerencsére nincs meleg már annyira, de még így is kibírhatatlan.
És most gondoljunk bele ha szeptember közepén még ilyen meleg lesz majd másnap egy hidegfront után pedig nem a klíma fog menni hanem rögtön a fűtés mert lesz vagy 18 fok egésznap. Ez a vicc, hogy vagy nagyon felmelegszik az idő vagy nagyon lehűl, jó július közepéig vagy meddig még egész jó idő volt 25-30 fok bőven megfelelt nekem simán jó volt de az sem tartott túl sokáig sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!