Gin7 kérdése:
Milyen kőzet vagy ásvány lehet ez?
Figyelt kérdés
A minapokban sétáltam az utcán, és a földön megcsillant valami felvettem, hazavittem és lemértem: kb 5 köbcentis fekete csillogó kő és vonzza a mágnest mi lehet az meteor darab ?2013. aug. 1. 20:35
1/20 A kérdező kommentje:
és azt hozzá teszem még hogy nagyon nehéz !
2013. aug. 1. 20:37
2/20 anonim válasza:
meteor.add el sok pénzt ér és sokan meg is vennék azt
3/20 anonim válasza:
Ez bizony hogy meteor! És az is igaz hogy nem olcsó!
5/20 anonim válasza:
Nekem is van itthon, de az enyém kb 10szer akkor lehet :P
Kíváncsi lennék azért, hogy mennyit érhet, de még nem néztem utána :P
6/20 A kérdező kommentje:
Nem enyém hanem barátomé, ha hazaér küld róla képet, és akkor feltöltöm ! Ide, hogy lehet képet feltölteni ?
2013. aug. 2. 11:06
7/20 anonim válasza:
Feltöltöd mondjuk a képfeltöltés.hu-ra és belinkeled a kép oldalát.
8/20 A kérdező kommentje:
Rendben , este olyan 7 körül töltöm is fel, ha párom átküldi a képet róla ! :)
2013. aug. 2. 16:13
9/20 anonim válasza:
Nono, én nem látom nagy valószínűségét, hogy meteorit lenne. Egy "fekete csillogó kő" ami mágneses lehet bármi. Valószínűleg inkább magnetit lesz (Mecsekben vannak olyan helyek, ahol 60-80 kg-os tömbök is vannak belőle), de simán lehet vmi kohósalak/műtermék, ha van vastartalma, akkor lazán mágneses lesz.
Többet tudok mondani majd amint láttam a képeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!