Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi van ha a gondolatainkat a...

Mi van ha a gondolatainkat a távolból kapjuk?

Figyelt kérdés

Ez egy sci-fi kérdés.

Mi van ha a távolból idegenek, valamilyen rendkívül finom energiaszinten küldik a gondolatokat, ötleteket, a számítógép feltalálása, az atomenergia de minden más fontos dolog így "jutott" az emberekhez.

#idegen #gondolat #gondolatfelhő
2013. júl. 20. 16:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Te csak gondolod 6/ hogy nem fordulhat elő és hogy észre is venné az ember. Egy frászt venné észre még azt se veszi észre ha valaki telepatikusan hat rá vagy szuggesztióval pedig az is a sugárzással lehetséges csak épp az emberi tudat által irányított gondolati sugárzással.

szóval a válaszodból ítélve ne igen küldj el te másokat erről az oldalról.

2013. júl. 21. 20:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mami, ismerkedj egy kicsit a biológiával és a biokémiával, és meglátod, miért mondtál marhaságot :)
2013. júl. 21. 21:01
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Sir Butcher nem csak a biológiával vagy biokémiával vagyok tisztába de az energetikai rendszerével is.

Tudod ha valaki mint én pl. képes vagyok tudatilag energiát kisugározni az ujjam végéből egy parányi pókra úgy, hogy az kiszárad és szét esik akkor nyilván azzal is tisztába vagyok mire lenne képes az emberi tudat energetikailag ha erős, illetve mire lehet képes technikailag a jövőben, amit vagy jóra vagy aljas szándékkel fog felhasználni.

Ha nem lenne lehetséges energetikailag információt továbbítani és az ember nem lenne érzékelő és vevő energetikailag, akkor valóban nem érhetné el az elektrotechnika ezt a szint... de sajnos vagy szerencse?- elfogja érni ezt a fejlettséget is.

Ma is használja csak épp szóval, szuggesztióval,szimbólumok alkotásával, kihasználva az emberi butaságot és gyengeséget - ezt teszi minden vallás

2013. júl. 22. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Mert minek köszönhető a tudat, hogy határozhatnánk meg?

Egy lét-fazonnak elektromos érzékenysége az őt körül vevő világgal szemben, és annak megőrzése, illetve vissza sugárzó, lereagáló képessége. Az ember, mint eddig ismert, legfejlettebb természeti alkotásnak, nem csupán atomi és sejtes tudata van, hanem már értelemnek nevezhető, differenciált tudata is. Amely a benne keringő két nagy energia szálrendszerének és bonyolult agy-sejttudatnak köszönhetően, megalkotta az ÉN zárt, gondolati-érzelmi, fantázia alkotta világát is.

Ez egy kissé eltér az eddigi idealista vagy materialista meghatározástól-- én a saját megtapasztalásaim alapján ítéltem meg

2013. júl. 22. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:

"én pl. képes vagyok tudatilag energiát kisugározni az ujjam végéből egy parányi pókra úgy, hogy az kiszárad és szét esik"

Na, még hallucinál is! Ha javasolhatom, akkor most takarodj vissza az ezoba, mert itt senkit nem érdekelnek a hülyeségeid!

G.

2013. júl. 22. 22:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Azt írtad hogy minden fontos dolog így jutott esetleg az emberhez, hogy kintről valakik" ránk sugároznak.

Szóval akkor a termeszek azért képesek olyan otthont építeni maguknak hogy több emelet magas, légkondicionált, mert rájuk is sugároznak?

tudniillik az ember még javában szenvedett a hőségtől és legyezte magát, amikor a termeszek ismerték a légkondiciánt építési módot. Vagy a fajuk méretéhez viszonyítva olyan magasra építették az otthonukat hogy nekünk az embernek ha olyan magasat szeretnénk építeni, igen csak fel kellene kötni a gatyánkat, hogy a saját nagyságunkhoz képest, a hangyákkal lépést tartva 1000 emeletes épületeket fel tudjunk építeni!

Ez persze nem zárja ki annak a lehetőségét hogy valahol az univerzumban vagy épp saját galaxisunkban ne lehetne nálunk fejlettebb élet-- de ennek lehetősége is adott ha azt vesszük figyelembe hogy a jelenlegi élet a Földön csak másodjára keletkezett- mert az első kipusztult.

Mi van ha ember méretű termeszek élnek máshol?, vagy elraktároznának bennünket télire kajának, vagy tanulhatnánk tőlük tisztességesebb társadalmi életet.

Azt gondolom bárhol a mindenségben ahol élet van, semmivel se jobb a földi életnél és erkölcsnél.

Mert a létezésünk alapja energia, amely hol ad, hol elvesz, hol felemel, hol elpusztít... magamagának való itt is, és bárhol a világegyetemben.

2013. júl. 24. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
javít; 1000 emelet téves-- 1000 métert akartam írni
2013. júl. 24. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!