Egy WC papírral ki lehet törni egy ablaküveget?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon hülye kérdés, de akkor merült fel bennem, amikor a haverom nálunk volt és egy WC papírt dobott a bukóra állított KB.!!! 0,5 m * 0,25 m területű ablak felé. Annyira megijedtem, hogy nehogy kidobja az ablakot, hogy utána magyaráztam neki, hogy ha eltalálja az ablakot, ki is törheti. Ekkor vitáztunk egymás között ezen a témán. Véleményem szerint ki lehet törni pár tényezőt figyelembe véve, de érdekel más véleménye is :DDDDD2013. júl. 17. 23:44
11/14 anonim válasza:
Sz*rrá áztatott wc-papírral sztem be tudja nyomni az ablakot, bár lég masszív darabot írt le. : )
12/14 Wadmalac válasza:
Nedvesítsd be és fagyaszd le. Még a vakolatot is leveri. :)
13/14 anonim válasza:
Őszintén szólva én még a vizes sz&rpapírban is kételkedem. Vágtam már hozzá elég sok dolgot ablaküveghez, és meglepődnétek, hogy mit ki nem bír. (alma, tele fél literes üveg, cserép (!!!), 7 cm átmérőjű alufóliagombóc, stb.) Tekintve, hogy ez kb. egy fürdőszobaablak, vagy hasonló szerintem még attól sem törne be. A fagyasztott cucc más, de ez már kicsit eltér a tárgytól. :D Ha azt rendesen megküldöd, akkor nem csak a te ablakod viszi át, hanem a mögötte/alatta sétálót is spontán legyilkolod vele. :D
G.
14/14 Wadmalac válasza:
Könnyű pici darabbal ablakot törni?
Gyújtógyertya törött kerámiadarabja.
Kocsiablak szét is durran tőle. Normál ablaküveget gondolom max megrepeszti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!