Mi a neve az alábbi képeken látható kerti növénynek?
Figyelt kérdés
A földön körben szétterülnek, enyhén pirosasan el vannak színeződve a szárak. A levelek (és a szárak is) "bőrszerűek" selymesen fényesek. Maguktól nőnek ki, de nekem nem egyszerű gaznak tűnnek, hanem inkább valami igényesebb dísznövényre hasonlítanak. (Persze, nyilván nem azok, ha maguktól nőnek ki...)
2013. júl. 11. 20:48
1/4 anonim válasza:
Kövér porcsin (Portulaca oleracea)
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
Tényleg ez az. Hirtelen megjelent és ellepte szinte az egész udvart. Mindenhol kinőtt, iszonyú gyorsan, heti szinten 10-15 cm-t nő, ami szerintem Guiness rekord is lehetne, mert ha jól tudom ezek a növények 2 hetente nőnek 1-2 cm-t. Ha nem nőtt ki 200 db, akkor egy sem.
Ezek szerint ez dísznövénynek minősül?
2013. júl. 11. 21:38
4/4 anonim válasza:
Nem dísznövény. Gaz.
Ennek ellenére ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!