Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A holland minőségi fű károsabb...

A holland minőségi fű károsabb, vagy a partydrogok?

Figyelt kérdés
A holland fű-nek mik a kárai és a különböző partydrogoknak, pl: kati, 4mac, speed stb..?
2013. júl. 7. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A dohányt pedig inkább hanyagoljuk.

Ismerek egy olyan családot, aki generációkon keresztül dohánytermesztésből tartotta fent magát.

Jelenleg kétes az is, hogy a továbbiakban ezt a lehetőséget folytassák, ugyanis szinte éhbérért dolgoznak, míg az állam hatalmas haszonnal ad tovább az általa megtermelt árun.

Ez jogos lenne?

Hogy a dolgozó ember által termelt haszon után az általatok (mert még soha nem vettem részt politikai választáson) megválasztott politikus hajtsa be a hasznot?

Én ebbe nem egyeztem bele, sőt, meg sem kérdeztek erről, pedig demokrácia van állítólag. Ez nem csak erre igaz. Belegondoltál már abba, hogy a dolgozó (belét kihajtó) nép csak azért van, hogy a politikai (és egyéb) elit jóléte biztosított legyen? Vágod egyáltalán mi folyik a világban? Nyitott szemmel jársz, vagy a tévé adja a szádba a mondanivalódat? Ajánlom gondolkozz el ezen.

Hogy jön egy mások által megválasztott ember ahhoz, hogy nekem bármit is megtiltson, míg én (és a tényleges hasznot termelő nép) tartom el? A politikusok ugyanolyanok, mint a nemzetünket rákként megfertőző cigányok vagy romák vagy tök mindegy milyen szóval nevezzük őket. Ugyanazt csinálják a romák kicsiben, mint a politikusok nagyban. Ingyen élnek a dolgozó emberek kárára, amit adóként terhelnek ránk. Csak hogy én ebbe nem egyeztem bele. Az nem demokrácia, ha 4 évenként csak arra van lehetőséged, hogy ikszeljél valakit, aki ugyanúgy kirabol és sz@rik rád.

Majd ha átlátod a dolgokat, akkor dobálózhatsz a kubai dohánnyal.

Szerinted én kubai dohányt akarok szívni?

nem! én magyar dohányt szeretnék. De azt a jelenlegi "törvények" nem teszik lehetővé, hogy saját magamnak termeljem, ugyanis vállalkozói engedélyhez és a dohánycégek által adott magokhoz kötött.

ugyanez van a fűvel. Hogy jön ahhoz bárki is, hogy nekem megtiltsa azt, hogy egy, a természetben megtalálható dolgot bármilyen módon felhasználjam? Talán a törvényhozó "fejlesztette" ki? Engem senki nem kérdezett meg a marihuana legális vagy illegális besorolásáról. Ha demokrácia van, akkor hogy jön ahhoz pár ember, hogy nekem és jópár más embernek megtiltsa ezt? Egyáltalán miért kellene elfogadnom azokat a "törvényeket" amiket a beleegyezésem nélkül hoznak? Részt vennék én politikai választáson, ha lehetőségem lenne beleszólni a dolgokba, vagy legalább a véleményemet elmondani. Kik ezek az emberek? Miért kell nekem, őket eltartani és mi "jogon" tiltanak nekem bármit is?

"A jogtalanság talaján csak a jogállamok élnek meg."

Persze ez mind nem a kérdéshez tartozik, de te jöttél a kubai dohánnyal.

Lehet lenullázni, lehet ócsárolni, nem zavar! Tudod én lesz@rom a társadalmi normákat. Attól, hogy pár millió ökör egy irányba halad, nekem nem kell beállnom a sorba. Ha te megteszed, az a te döntésed...

2013. júl. 17. 03:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Ennyire érthetetlenre sikerült volna a kubai dohányos irónia?
2013. júl. 18. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!