Hol lehet ingyen elektronikát tanulni alap és középfokon a neten?
Sajnos ez nehéz dolog.
Az a tudás, amit az iskolában megszerzel, azt máshol nem igazán tudod elsajátítani. Azért van a tanár, hogy ne csak könyvből tanulj. Tudom, tanár és tanár között is van különbség, de akkor is: ez olyan, amihez szükséges az iskola.
A másik meg: nincs minden könyv a neten. Hidd el, én néztem! Az elektrotechnikai könyvet sem találtam, hiába kerestem. A TINA sem letölthető - mármint ott, ahol én néztem. Vagyis - sajnos nem, pedig jó volna.
Igaz, akkor, legalább fizetőssé tennék az e-könyveket, de arra sincs mód, mármint ezzel sem találkoztam (magyarul és az elektronikával kapcsolatos ismeretekre gondoltam).
Esetleg egy távoktatás, ha megoldható, de nem tudom, hogy ilyen téren létezik-e ilyen.
4chan.org/sci
Kérdezz ott utána. Ha valamit ott nem tudnak, akkor az az információ nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!