Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol lehet ingyen elektronikát...

Hol lehet ingyen elektronikát tanulni alap és középfokon a neten?

Figyelt kérdés
Az összes természettudomány jól megy, a suliban és versenyen is, köztársasági szinten is. Beleértve a kozmológiát és a genetikát is, de az csak elméletben. Már csak a gépészet és az elektronika maradt. Pár könyvet már olvastam, de akarok gyakorlatban is tapasztalatot szerezni. Elektromos autókban, motorokban, gördeszkákban, fűtőberendezésben és sokkolóban gondolkodom. ha valaki tud egy jó oktatóoldalt, oktatóvideósorozatot vagy könyvet, küldje el az információkat.

2013. júl. 3. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nehéz dolog.

Az a tudás, amit az iskolában megszerzel, azt máshol nem igazán tudod elsajátítani. Azért van a tanár, hogy ne csak könyvből tanulj. Tudom, tanár és tanár között is van különbség, de akkor is: ez olyan, amihez szükséges az iskola.

A másik meg: nincs minden könyv a neten. Hidd el, én néztem! Az elektrotechnikai könyvet sem találtam, hiába kerestem. A TINA sem letölthető - mármint ott, ahol én néztem. Vagyis - sajnos nem, pedig jó volna.

Igaz, akkor, legalább fizetőssé tennék az e-könyveket, de arra sincs mód, mármint ezzel sem találkoztam (magyarul és az elektronikával kapcsolatos ismeretekre gondoltam).

Esetleg egy távoktatás, ha megoldható, de nem tudom, hogy ilyen téren létezik-e ilyen.

2013. júl. 3. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
olvasd végig a hoddielektronika.hu-t
2013. júl. 4. 01:08
 3/4 anonim ***** válasza:

4chan.org/sci

Kérdezz ott utána. Ha valamit ott nem tudnak, akkor az az információ nem létezik.

2013. júl. 4. 01:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Az én sulimban a tanárok inkább gátolnak, mint segitenek. A szüleimmel, vagy egymagam tanulok versenyre meg suliba. Hatásos, bár igazad is van, hogy jó tanár nélkül nincs eredmény, vagy van, de gyenge. Kössz a tanácsot.
2013. júl. 4. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!