Ha tüskés punk hajam van akkor nagyobb az esélye, hogy belém csap a villám?
Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 06:21
1/10 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez már meg is történt?
2/10 anonim válasza:
Az a minimális magasságkülönbség amúgy is elhanyagolható, de ráadásul a hajad elektromosan szigetelő. Úgyhogy emiatt nem vagy veszélyben :)
3/10 anonim válasza:
csavarj a tüskékre ilyen kis fém-villámfogókat
4/10 A kérdező kommentje:
neem, de kajak, múltkor gyalogoltam az utcán viharban, és mindenki szivatott hogy a hajam miatt belém fog csapni a villám :))
2013. jún. 24. 17:50
5/10 anonim válasza:
Amennyiben dróttal erősíted meg, mint néhányan a hajfonatokat, akkor lehet...vagy ha fémből vagy...
De amúgy lol...xD
Jófej haverjaid vannak :D
6/10 anonim válasza:
Nedvesen már vezet, úgy tényleg nagyobb esélye van. De elhanyagolható, nem ezen fog múlni. Valószínüleg ;)
8/10 Makoscsiga válasza:
Annak lesz nagyobb esélye, hogy helyrerakjanak a skinheadek.
9/10 A kérdező kommentje:
egyébként a vicc a dologban, hogy én inkább nemzeti érzelműnek vallom magam, mint punknak, csak tetszik a felállított haj, és magyar pólókat is hordok. Fura egy egyéniség vagyok :)
2013. júl. 5. 12:19
10/10 anonim válasza:
Sok helyen a punkok és a skinheadek igenis összefognak egyébként...de ez már elég off téma...a taraj miatt kétlem hogy megvernének a kopaszok-legalábbis mifelénk nem szokás...sőt...itt összetartanak nagyon...(ha kötekszel esetleg de ez más téma)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!