Előreláthatólag mikor lesz a Földön legközelebb jégkorszak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 23:29
1/11 anonim válasza:
Előreláthatólag honnan a tudjuk? Azt se tudjuk, mikor volt az utolsó, meg egyáltalán volt-e.............
2/11 anonim válasza:
Olyan 2015-2016 tájára tippelnék. 3-4 évente van új rész. ;)
3/11 A kérdező kommentje:
Mikor lesz a Földön a következő Jégkorszak előrelűthatólag?
2013. jún. 17. 23:43
4/11 anonim válasza:
Itt kezdj el utánaolvasni: [link]
A többi cikkre utaló linket is nézdd meg. Bár szerintem nem mernek "pontos" számításokat készíteni, mert nem lehetnek biztosak a tudósok, hogy mikor kezdődik el egy újabb eljegesedés. Ki tudja, lehet hogy találsz majd számítást, tippet.
És az első válaszoló meg nem elég, hogy bunkó, de mértéktelenül ostoba is.
5/11 anonim válasza:
Még tart a legutóbbi, szóval a következő pár millió évben nem valószínű.
6/11 anonim válasza:
Bocsánat, nem pár millió, csak pár ezer :D nem tudom miért milliókban gondolkodtam :D
7/11 anonim válasza:
Az utolsóban még benne vagyunk, kb 110 000 évvel ezelőtt kezdődött és még ma is tart. A következőre még megjósolni sem lehet mennyit kell várni mivel jól bekavartunk a klímába.
9/11 anonim válasza:
Emiatt ne vegyél bundát. Amúgy se lenne hatásos. A földi időjárási korszakok nagyobb léptékűek, mint az emberek generációváltása. Annyi bizonyos, hogy 4-500 évvel ezelőtt kimutathatóan hidegebb volt, ma néhány évtizede kimutathatóan nő a meleg, de nem egyenletesen mindenütt. A természetből adódóan azonban a következő 200 év miatt nem érdemes aggódnod, az emberi tevékenységből következő változások miatt annál inkább. De azt nehezebb megjósolni, hogyan viselkedik az ember hosszú távon.
10/11 anonim válasza:
Most nem találom a linket, de valahol azt olvastam, hogy elvileg kb. 30-35 ezer év múlva folytatódhat az az eljegesedés.
Addig jók vagyunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!