Ki volt az a bátor, aki megszabta nekem (holott nem is ismerjük egymást), hogy mennyi az ideális szobahőmérséklet? Én 30 fokon érzem magam jól, mivan akkor?
Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 06:33
1/17 anonim válasza:
A maradék 7 milliárd ember zárt helyiségben +30°C-on izzad, mint qrva a templomban...
2/17 anonim válasza:
Akkor hamarosan eljön a te időd. :-)
Egyébként a kérdésed jogos, de már nem lepődök meg rajta, hogy mások mondják meg, hogy kinek mi a "jó".
3/17 anonim válasza:
Senk nem szabja meg, hogy a SAJÁT szobádban mennyi legyen a hőmérséklet!
4/17 anonim válasza:
A 20 fok egy átlagos érték: az itteni népesség nagy része - jól felöltözve - ezen a hőmérsékleten érzi jól magát.
5/17 A kérdező kommentje:
De ne nevezzük már szobahőmérsékletnek, Uram!
2013. jún. 17. 12:21
6/17 anonim válasza:
De ha szobáról van szó, akkor nem lehet "szaunahőmérséklet"!
Uram!
7/17 A kérdező kommentje:
Ki, mikor, milyen tanulmányban vizsgálta?
2013. jún. 20. 09:34
8/17 anonim válasza:
Ez már amolyan hagyomány. Azt szoktuk meg, hogy a szobahőmérséklet 20 fok és ennyi. De ettől még nem kell 20 fokot tartanod a szobában. Ez kb olyan, mint hogy a műhelyhőmérséklet télen 16 fok, de valahol örül a melós, ha 10 fok megvan. Meg ültem már én is 32 fokos laborban, aztán kínlódtam a számolásokkal.
Ez a szobahőmérséklet-érték egyébként is országonként változó, van ahol több, van, ahol kevesebb.
9/17 anonim válasza:
Senki nem vizsgálta igazán.
20 fok az, amit még parasztlázadás nélkül elviselnek a mi kis hazánkban.
Romániában ez pl. másképp néz ki.
10/17 anonim válasza:
Azt csak úgy általánosságbol mondták meg, hogy az emberek ne füttsenek túl, hogy kevesebb energiát fogyasszanak. Az az ideális, de van akinek több vagy kevesebb kell. Nyilván mindenhol vannak kivételek. Most senkit sem fognak arra kényszeriteni, hogy hány fok legyen nála a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!