Tényleg találtak már 300 millió éves emberi lábnyomokat?
találni találtak nem csak lábnyomokat, de több más dolgot is. Szerszámot, ékszert.
DE!
Mivel napjaink akadémikusai azt tartják, hogy a modern ember kb 30 000 éves, ezért minden bizonyítékot, ami ennek ellent mondana szépen eltüntetnek, vagy hamisítványnak kiáltanak ki.
Ajánlom figyelmedbe Nemere: Az előző emberiség c. kömyvét.
Tényleg találtak lábnyomokat, de nem bizonyítható, hogy eberektől származnak.
Sőt, az sem bizonyított még, hogy 300 millió évesek lennének.Nem vizsgálták meg többféle kormeghatározóval.
Erre akarják rámondani, hogy emberi lábnyom: [link]
Már bocsánat, de ezt csak hülye hiszi el. Akárhogy kerestem, más "bizonyítékot" nem találtam, csak ezt az egyetlen egy fotót. Ez az "izé" semmit sem bizonyít, a dinoszaurusz lábnyom (ha az egyáltalán) elég jól kivehető, az emberi meg csak painttel berajzolás után válik legalább picit is észlelhetővé.
Ha a háttérhatalom eltünteti a nyomokat, és senkisem tudhat róla, Nemere miért irhat róla könyvet? Honnan tudnak róla az összeesküvés hívők?
Vagy ez egy újabb összeesküvés? A háttérhatalom eltünteti a komoly tudósok elől a nyomokat, és odaadja hülye összeesküvés hívőknek?
Micsoda ötlet! Ebből kapásból írok is egy könyvet... :D
Mondd már meg, hol írtam én "háttérhatalom" -ról?
Kevergeted a dolgokat és a zavarosban halászgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!