Leírnád nekem a fotoszintézist "röviden"?
A 4-es válaszolónak köszönöm szépen!!!
Többiek:
Az a tök durva,hogy ez az oldal azért van, hogy az ember feltegyen egy kérdést, aki tud, az válaszoljon rá! Aki meg nem, az tartsa meg az okoskodó és negatívan hozzáálló kommentjeit, mert senki nem kíváncsi rá, és a saját statisztikáját is rontja.
Már lassan nincs olyan kérdés, ahol nem oltja le valaki a kérdezőt..Nem tudod ki ül a másik oldalon, nem kell egyből a leghülyébb gyökérre gondolni. Biztos van, amit ti nem tudtok és tök alap dolog lenne...
"Biztos van, amit ti nem tudtok és tök alap dolog lenne."
Ez minden bizonnyal így is van, de szerintem a többség azokat dolgokat nem használja, pláne nem vizsgázik belőle egy olyan szakon, ahova saják akaratából felvételizett. Érted? Ezért kapod az oltást, nem azért, mert nem tudod, hogy a víz a fotolízis során hogyan koordinálódik a molibdén komplexben.
Az okát teljesen értem! És teljesen igazuk is van!!Tudom én, hogy szégyen egy kertésznek ezt nem tudni..legalapabb dolog.
Más: Arról, hogy én ide hogyan jelentkeztem, és mért nem hagytam még ott nem beszélnék. Nem is tudja senki ennek a hátterét, így inkább ne legyen senki okos.
Azt nem értem, hogy miért oltanak? Majd magamba szállok és jobb lesz? Ők ezt csak jó szándékból csinálják, hogy segítsenek jobb "útra térni"? Ha esetleg eddig nem tértem volna "jobb útra" ezután se fogok, főleg nem akármilyen ismeretlenek által ideírogatott humoros és bölcs hozzászólások miatt.
És mivel senki nem tökéletes, mert " biztosa van, amit ők nem tudnak", joguk sincs ehhez.
Még a tanár se hordott le nem hogy ennyire, semennyire se..pedig ő megtehetné.
Szóval semmi értelme és célja nincs ennek.
Jó, hát én nem érettségiztem biológiából. Közép szint tudtommal máshol nincs, a témazárókban meg nem szerepelt a fotoszintézis.
Választ vársz a kérdésedre?
Másold már ide légy szíves, hogy hol írtam, hogy nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!