Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ti is féltetek, hogy belénk...

Ti is féltetek, hogy belénk csapódik a kisbolygó?

Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem. Sokszor ijesztgetnek ilyesmivel, teljesen feleslegesen. No para. :)
2013. máj. 31. 23:18
 2/9 anonim válasza:
Nem felek. Minek felnek tole? Attol nem lesz jobb, ha megtortenik, akkor is meg fog, ha felek tole es nem tudom elkerulni, ha pedig nem fog, akkor feleslegesen aggodtam egy eleten at. Szoval nyugi, de ha nagyon tartasz az ilyen katasztrofak bekovetkezesetol, tarts otthon biztonsagi keszletet nem romlando elelmiszerekbol, vizbol, egy esetleges vilagmeretu katasztrofa eseten, ha a civilizacio osszeomlik jol johet, ha par honapra biztositva vagy.
2013. máj. 31. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Elég jó csaj vagyok, és egyáltalán nem kövér, eddig stimm.

Viszont nem Fejér megyei, és nem a te korosztályod.

Ne küldj több privátot, légy szíves. Szerintem másnak sem.

2013. máj. 31. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"...a kisbolygó?"

Milyen kisbolygó? Már ilyesztgettek pár nagyobb kődarabbal, de azokból sem lett semmi. Annyira rendeződött már a naprendszer, hogy mindenféle kisbolygók csak így belénkütközzenek. De azt azért jó volna tudni, hogy mi a terv, ha mégis bekövetkezne ilyesmi.

2013. máj. 31. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. jún. 1. 01:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rettegtem. Végül is lehet hogy be voltak rúgva akik kiszámolták a pályáját és senkinek nem tűnt fel hogy épp felénk tart. Teljesen hihető...
2013. jún. 1. 07:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, miért féltem volna? Pontosan kiszámolták, hogy mikor, milyen távolságban és pályán fog tőlünk elhaladni.

Csak egy érdekesség, hogy 1846-ban mindenféle űrszonda vagy modern űreszköz megfigyelései nélkül, mindössze az Uránusz mozgásában mutatkozó rendellenességeket véve alapul megállapították, hogy lennie kell mögötte még egy bolygónak, számolgattak, megállapítottak egy pontot, megnézték és tényleg ott volt a Neptunusz.

Most akkor próbáld elképzelni, hogy a mai szuperszámítógépekkel milyen pontos számításokat lehet elvégezni!

2013. jún. 1. 09:11
 8/9 A kérdező kommentje:
én tehnap enste be voltam rúgva, és féltem, hogy agyoncsap a kisbolygó
2013. jún. 1. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
ha belétek, akkor én nem... ha beĺém, akkor meg...😀
2015. ápr. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!