Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi esik eső helyett? Valami...

Mi esik eső helyett? Valami sáros lé esik este hét óta (Sz-Sz-B megye)

Figyelt kérdés
Elég ijesztő.Először azt hittem,csak a szélvédő koszos(bár nemrég mostam az autót...)aztán vettem észre,hogy fentről jön,a karosszéria is tiszta folt.Egyre erősebben esik,a,,tiszta esővíz"ugyebár...

2013. máj. 29. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Afrikából hozott a szél fínom homokot amit az eső lemosott a levegőből.
2013. máj. 29. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
2013. máj. 29. 23:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Igazság szerint,én vegyszertől tartok.Már a felhők is nagyon furcsák voltak előtte,érdekes,vörösesbarnák voltak,néztem is te jó ég,mi lesz ebből...Egyesek azt írják,vegyszerszagot is éreztek,én ezt nem tapasztaltam(autóból nyilván nem)de nem vagyok valami nyugodt.
2013. máj. 29. 23:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első eső mindig lehozza a levegőből a port, csak általában 3 perc múlva már tiszta víz jön, most pedig ez extra adagot is hozott magával.

Semmi gond, ez nem vörösiszap.

2013. máj. 30. 12:16
 5/7 anonim válasza:
én olyanról is hallottam hogy felrobbant vmi atómerőmű..és attól.. ne nézzetek hülyének nekem csak mondták
2013. máj. 30. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
én meg olyat hallottam, hogy a robot unikornis gyárban történt egy katasztrófa, melynek következtében a szivárványon át kerültek ezek a levegőbe...
2013. máj. 30. 23:52
 7/7 A kérdező kommentje:
A cucc,ami utólag az autón maradt,sötétvörös.Nem tudom,Afrikában milyen homok van,de ilyen színűt még az életben nem láttam.És ami a meglepő,a homokot tudtommal le lehet mosni...A kutyáim edényéből nem lehetett kiöblíteni,csak kisúrolni,úgy lerakódott,az autónak szintén nem volt elég a vízsugár az eltávolítására,pedig nálunk a homoknak elég a víz...Ezt a vörös trutymót súrolni kell.
2013. máj. 31. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!