Láttam egy furi csillagot mi az?
Figyelt kérdés
este a hintán egy furi csillagot láttam nem is pislogot csak ment egyenesen és kétlem hogy műhold lett volna2009. okt. 5. 19:27
1/15 anonim válasza:
na szal szerintem egy repülő volt ,de ha azt mondod h nem villogott akk nem !tehát egy hullócsillagot láttál! :)) szal rem kívántál ;) SZIA puszii :)
3/15 anonim válasza:
Mégiscsak műhold lehetett. Kitűnően lehet látni őket szabad szemmel!
4/15 anonim válasza:
műholdat??szabad szemmel??nem hinném...
pedig hidd csak el:D
ISS meg ilyesmit simán lehet látni szabad szemmel
Én is szoktam :)
5/15 anonim válasza:
Ha 1-2 percen át megfigyelted, akkor az ISS lehetett. Ha csak néhány másodpercig, és rendkívül fényes volt, akkor lehetett Iridium-villanás. De egyébként sok repülőgép is csillagszerű nagy távolságról.
6/15 anonim válasza:
Milyen színű volt ,milyen fényes,gyorsan nagyon gyorsan lassan vagy nagyon lassan ment?ha ezeket elmondod meg tudom neked mondani 100%pontosan hogy mi volt az!higyj nekem!
7/15 anonim válasza:
utolsó válaszoló, szted lehet látni szabad szemmel a műholdakat vagy azt az SS izét?(űrbe van, iszonyat messze,és nem túl nagy.) ?
8/15 anonim válasza:
egyébként a sima utasszállítók sztem nem "pislognak" vagy villognak. sztem az lehetett
9/15 anonim válasza:
"utolsó válaszoló, szted lehet látni szabad szemmel a műholdakat vagy azt az SS izét?(űrbe van, iszonyat messze,és nem túl nagy.) ?"
Nem "szerintem" vagy mások "szerint", hanem tényszerűen igen.
10/15 anonim válasza:
A műhódak igenis láccanak szabad szemgolyóval is!!!Csuda világ ez, kéremszépen!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!