Egy mol Brómmal való. Reagaltatas? Az uncle kijotthozzam kulfoldre egy ö chemistry hazi feladata. Csak ö nem erti.
Figyelt kérdés
1,Kalium-jodid.
2,H2O
3,Propin
4,Buta-1.3-dién
5,Sztirol(with Fe katalizator)
6,Toluol(with UV shine)
2013. máj. 27. 19:45
1/10 anonim válasza:
Picit adekváltabb megfogalmazást a kérdésről kérhetek ?
2/10 anonim válasza:
Ez valami külföldi lehet, aki itt akarja a beadandóját megoldatni.
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem egyertelmu.de leirom meg 1x. Tehat 1 mol brommal kellene reagáltatni a felsorolt elemeket
2013. máj. 27. 19:57
4/10 anonim válasza:
Reagáltasd. Mi a kérdés ? Ha a saját hazádban nem oldották meg, miért tőlünk várod ezt? :-D
6/10 A kérdező kommentje:
Nem ez.hanem ö!Es magyar vagyok.csak tudod portugaliaban nem igazan ékezet a billentyuzeten.Es elosszor csak lediktaltam kerdeztem,nem gepeltem.
2013. máj. 27. 20:00
7/10 anonim válasza:
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy milyen halmazállapotú összetételű jód és a kiindulási anyagokból mennyi van ? 1 tonna? 1 mg?
8/10 A kérdező kommentje:
Reakcio kepletekre lenne Szuksegem Ennyi.
2013. máj. 27. 20:03
9/10 anonim válasza:
De ha magyar vagy, akkor hogyan lehet ilyent leírni, hogy "Az uncle kijotthozzam kulfoldre egy ö chemistry hazi feladata."
10/10 anonim válasza:
2KI + Br2 = I2 + 2KBr
Br2 + H2O = HOBr + HBr (HOBr=HBr + 'O')
A többihez rajz kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!