Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A melegek melyik nem feromon...

A melegek melyik nem feromon illatanyagához vonzódnak?

Figyelt kérdés
Biztos ismeritek , h nőkkel férfiak izzadság feromonjait szagoltatták meg és fordítva és az emberek azt találták vonzó illatúnak, amelyik egyén gén a legtávolabb áll a saját génjétől. És ezt a párválasztással indokoltás, hogy minél távolabb áll egymástól a két szülő genetikailag, annál nagyobb lesz az esélye, hogy az utód egészségesebb lesz. Egy homoszexuális ember a saját neme feromonjaihoz vonzódik vagy az ellenkező neméhez?

2013. máj. 16. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Jó kérdés. Meleg férfiként számomra egyik-másik férfi friss izzadsága nagyon kellemes illat tud lenni, de női izzadsággal nem nagyon van tapasztalatom.
2013. máj. 16. 19:19
 2/9 anonim válasza:
82%
Leszbikusként biztosra állíthatom, hogy semmi vonzót nem találok a férfi "illatokban" (az nekem szag).
2013. máj. 16. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ellenkezo nem feromonjahoz vonzodnanak, akkor heterokk lennenek ;)
2013. máj. 17. 15:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindenkin zöld kezet kapott tőlem, de utolsó: honnan tudod? Attól h a saját nemükhöz vonzódnak a feromonok célja a szaporodás nem?
2013. máj. 17. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ma olvastam erről egy hosszabb hangvételű cikket.

Itt a link, ha valakit érdekel:

[link]

(Btw: A cikk íróját tájékoztatni kéne, hogy az identitás és az orientáció fogalma nem ugyanaz.)

2013. máj. 17. 18:34
 6/9 anonim válasza:
100%
Egyetértek a 2. válaszolóval, én is így vagyok ezzel.
2013. máj. 17. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5. vagyok. Egyébként én is így gondolom, számomra sem vonzó egy férfi illata...
2013. máj. 17. 20:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra válaszolnék, hogy a feromonok szerepe a szaporodás: szóval az egész párkapcsolat, a szex, mindezek a szaporodás miatt lettek kitalálva, de ettől még pl. egy leszbikus nem vonzódik szexuálisan férfiakhoz... Szóval ez a szaporodás mint indok már itt megdől...
2013. máj. 18. 12:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Olvastam a cikket és benne volt, h nem mindegyik homo egyén vonzódik a saját neme illatanyagaihoz.
2013. máj. 18. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!