Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hány gyereke lehet maximum...

Hány gyereke lehet maximum egy nőnek? És egy férfinak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy nők esetében, hogyha a XXI. századnak megfelelő ideig él, attól az életkortól kezdve, amikor ez már "biztonságosan" összejöhet, sorban születnek a gyerekei olyan sűrűn, amilyen sűrűn még lehetséges, tehát 9-10 esetleg 11 hónap különbséggel és beleszámoljuk az ikerszülések részarányát, akkor hány gyereke lehet összesen?

Férfiak esetében pedig, ha annyi nő "áll rendelkezésére", amennyit csak akar, olyan sűrűn szeretkezik, amilyen sűrűn ez "fizikailag" még nem megterhelő és figyelembe vesszük a szeretkezések és a megtermékenyítések arányát, akkor "aktív" időszakában hány gyereket nemzhet összesen?

2009. okt. 1. 17:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha úgy számolunk, hogy egy férfinek minden napra jut egy nő, aki termékeny és éppen peteérése van, akkor naponta legalább egy nőt meg tud termékenyíteni, de ha kb. három óránként jut neki egy nő, akkor akár naponta 6-8 nőt is megtermékenyíthet. Ezt szorozd be 365-tel, majd annyival, ahány évvel számoltál a nemzőképesség megjelenése után.

Persze, ezek nem minden esetben vezetnének terhességhez, számtalan egyéni tényező van, ami befolyásolja ezt a számot, hiszen fenti példámban úgy vettem, hogy az adott férfi minden egyes "kísérlete" eredménnyel jár, a nők pedig éppen ovulálnak.

A nők kb. 13-14 éves koruktól kezdődően termékenyeket, és a szülés után van 6 hét szex-tilalom. A peteérés ideje ilyenkor nem mindig észrevehető, nem biztos, hogy a következő hónapban fog menstruálni. Ha minden tényezőt idealizálunk, akkor 9 hónap terhesség, 1 hónap "pihi", majd a következő hónapban akár nemzőképes is lehet. Tehát 11 hónaponként elviekben teherbe eshet. Legideálisabb esetben.

2009. okt. 1. 17:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Igen ám, de mutass nekem egy olyan férfit, aki évekig képes minden nap szexelni!

1-2 hétig esetleg bírja, de tovább semmiképp.

Szerintem max. heti hárommal számolhatunk

2009. okt. 1. 17:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél a gyakorlati maximum 12-14 gyerek, ami a hutteritákra volt jellemző a 19. században. Mivel itt monogámia volt, a férfiak gyerekszáma ugyanennyi volt, 12-14. Nyilván az elméleti maximum egy férfinál több ezer is lehetne, csak így nem nagyon érdemes számolni. Extrém példaként egy marokkói uralkodónak 1703-ban 867 gyerekét írták össze, ez a szám később még növekedett.
2009. okt. 1. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"Igen ám, de mutass nekem egy olyan férfit, aki évekig képes minden nap szexelni! "

Azt kérdezted, hogy maximum hány gyereke lehet, a válaszoló erre válaszolt. A valós számok nyilván ennél jóval alacsonyabbak, de te nem is ezt kérdezted. Nyilván a fő gát mindig is a család eltartóképessége volt, mert tíz gyereknél többet nem tudtak etetni, ha sokkal több maradt életben, éhen haltak mindannyian.

A legtöbb gyereket egy orosz parasztasszony szülte, egészen pontosan hatvankilencet, Fedor Vasziljev nevű férjének. 27 szülésből 16 ikerpárt, 7 hármas ikret, és négy négyes ikret szült. Mindezt 1725-1765 között, azaz jó negyven év alatt.

A modern idők legtermékenyebb asszonya Leontina Albina, akinek saját bevallása szerint 64 gyermeke van, de csak 55 -nek van meg a születési anyakönyvi kivonata.

A legtöbb gyermek apja Mulai Iszmáil marokkói szultán lehetett, 1703 -ban 342 lánya és 525 fia volt. 1721 -re becslések szerint 700 fia volt.

A modern idők férfiai ezt a számot meg sem közelítik, nyilván azért, mert manapság ritka a több száz fős hárem.

2009. okt. 2. 15:58
 5/11 A kérdező kommentje:

"olyan sűrűn szeretkezik, amilyen sűrűn ez "fizikailag" még nem megterhelő

És ez a kitétel szerinted mire vonatkozik?

Pont ezzel akartam jelezni, hogy azért gondolkozzunk reálisan és ne feltételezzük, hogy valaki 20-30 évig három óránként szexel!

A statisztikákat viszont köszönöm

2009. okt. 2. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért vannak, akik elég sokat bírnak:

[link]

Wilt Chameberlain 20000 nővel volt élete során, ez 1,14 naponta, 15 -től haláláig egyenletesen elosztva. Nyilván voltak sűrűbb és lazább évei is.

[link]

Cook kapitány, tengeri útjai során, 1777-ben jutott el a csendes-óceáni Tonga - szigetekre, ahol Fatafehi Paulah király uralkodott. A szigeten csak a király rendelkezett az első éjszaka jogával. Az akkor nyolcvan éves király bevallotta a kapitánynak, hogy naponta általában nyolc-tíz nőt foszt meg szüzességétől. Ennek alapján a király, hosszú élete során több, mint 37.000 nőt defloreált.

2009. okt. 2. 17:32
 7/11 A kérdező kommentje:

Előfordulhat, de nem túl gyakori.

A királynál meg szerintem ez vagy kamu, vagy az a 8-10 csak egyszer-kétszer fordult elő. Szerintem annyi nő nem is volt azon a szigeten :D

2009. okt. 2. 17:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Most magamból indulok ki, én naponta 5ször képes vagyok az ejakulációra, tehát naponta 5nőt tudnék megtermékenyíteni, ezt szorozd be 365-el és utána szorozd be mondjuk 40-el, mert 40év -ig "űzném az ipart":D

Ez 73000 nő, tehát 73000 gyerekem lenne, vagy több, mivel biztos hogy ikrek is születnének.

Ha viszont azt nézzük hogy minden egyes spermium képes egy nőt megtermékenyíteni akkor 10 ejakulációval egy férfi a világ összes nőjét képes megtermékenyíteni, itt most a mesterséges megtermékenyítésre gondolok.Tehát akár egy férfinek lehet élete során több milliárd gyereke is, ez persze gyakorlatilag majdhogy nem megvalósíthatatlan hogy a világ összes nőjét egy férfi spermiumjaival mesterségesen teherbe ejtenék.

19f

2009. okt. 4. 16:52
 9/11 anonim ***** válasza:

"Előfordulhat, de nem túl gyakori."

A rekordot kérdezted, nem az átlagot.

"A királynál meg szerintem ez vagy kamu, vagy az a 8-10 csak egyszer-kétszer fordult elő. Szerintem annyi nő nem is volt azon a szigeten :D"

Nézd, ha eleve tudod a választ, minek teszed föl a kérdést? Nyilván a faszi életében nem dolgozott egy percet sem, egész más a teherbírása, mint a miénk, ráadásul a napi tíz nőt eloszthatta egész napra, mert ideje volt.

Amúgy a modern korban az egyik legérdekesebb eset Boris Beckeré. A ficerét egyszer valahol lesz@pta egy nő, akiről kiderült, hogy a maffia beépített embere. A matyit lefagyasztották, majd a nőt megtermékenyítették vele, aki gyereket is szült a derék teniszezőnek. A bíróság meg is állapította az apaságot, tartásdíja kell fizetnie és majd örököl is utána. Ez után megfenyegették, hogy abból a fröccsből van még jócskán, ha nem akarja, hogy száz gyereke legyen, akik természetesen mind örökölnek, azaz a "sajátjainak" semmi sem marad majd a vagyonából, tejeljen, különben újabb gyerekei születnek majd, akár tetszik neki, akár nem.

2009. okt. 4. 21:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Azt kérdeztem, hogy reálisan mennyi lehet.

Tehát ha "nem vigyáz", akkor mennyi jöhet össze.

Na most az elég ritka, hogy valaki naponta többször bírja a szexet, pláne évtizedeken keresztül.

Ami a tahiti-i királyt illeti, akármennyi ideje van és akármekkora a teherbírása, nem tartom valószínűnek, hogy naponta tíz nőt huzamosabb ideig elbírna.

Ez a sztori tetszik :)

Az igazságtartalma most mindegy.

Az tény, hogy egy férfinak több milliárd spermiuma van, amely mind képes megtermékenyíteni 1-1 petesejtet, így mesterséges megtermékenyítéssel szinte akárhány gyereke lehet, mint ezt már valaki említette. De nem ez volt a kérdés

2009. okt. 4. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!