Tudtok olyan biológia, kémia versenyeket amin külföldiek is részt vehetnek?
Tudományos Innovációs Tehetségkutató Verseny
első két forduló magyar majd európai dontő....
én is szerepelek az ideiben, remélem továbbjutok, bár nem hiszem... amúgy biofizikával indultam
Köszi szépen, most már én is utána néztem :)
Valami mást nem tudtok?
Országos Diákkutatói Program (ODP)
ELTE
Ja amúgy az első válaszoló vagyok :-) Közben lezajlott a verseny, és bár nem hittem de dicséretes helyezést értem el... ajánlom! Innovációs Versenyt!
Most ha indul az ODP-t is megprobálom + az idei Innovációt is :DD
Nem tudom, kérdező, te honnan vagy, én erdélyiként tudok pár olyan kimondottan magyar versenyt, amit egyszer megszerveznek itt, helyi, körzeti, országos szinten, majd onnan tovább lehet jutni az "össz-magyar" szakaszra (ezt a szót én találtam ki, lehet nevezni nemzetközi vagy országos szakasznak, versenytől függően).
Az Innovációs verseny az jó ötlet, annak idején én is részt vettem, s szintén dicséretet kaptam (amúgy 1-2 dolgozat volt a második fordulóba jutottak közül, akik nem kaptak díjat vagy dicséretet, tehát én nem bíznám el magam egy olyan dicsérettől. Persze, az is valami, s nagyon jól mutat a CV-ben. :)) A másikat amit javasoltak nem ismerem, viszont van még a Kutdiák mozgalom, ezen belül szervezik a TUDOK versenyt, aminek erdélyi szakasza pl. a TUDEK, de minden magyarlakta vidékről lehet versenyezni változatos témákkal. www.kutdiak.hu illetve Google-on biztos találsz információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!