Egy olajmérnöknek lesz munkája 40 év múlva is?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 08:59
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg, akkor majd étolajat fog mérni.
2/8 Silber válasza:
Tanulmányok alapján még 50 év múlva is jelentős szerepet fognak betölteni a kőolajeredetű motorhajtóanyagok a mobilizációban. Korrekt hivatkozást nem tudok jelenleg adni, mivel a megfelelő dokumentum nincs a kezem ügyében, de vannak ilyen prognózisok (én reálisnak is tartom).
3/8 Buborék Fejü válasza:
Remélem nem...
Én optimista vagyok
4/8 Wadmalac válasza:
Hhhhhhhajaj, Putyinék a szibériai olajmezőkhöz még hozzá sem nyúltak.
5/8 anonim válasza:
Az olaj várhatóan előbb el fog fogyni. Mehet majd kapálni.
6/8 Wadmalac válasza:
Ebben a témában minden számítás hasraütés pontosságú, de egyes saccok szerint a szibériai és északi-tengeri olaj jelen fogyasztással még 50-100 évet is kitarthat.
Legfeljebb Tomszk lesz az új Dubai. Csak itt nem légkondi kell, hanem jó fűtés. :D
7/8 anonim válasza:
Ez egy baromság hogy el fog fogyni 30-40 év múlva..
Ezt mondták már a 60as években is,de csak nem akar kifogyni
Soha nem fog elfogyni,egyre modernebb a technika,egyre több mezőt tárnak fel,és termelnek ki jobb és jobb hatásfokkal
Még legalább 80 évig megfogja az olaj őrizni a szerepét
8/8 Buborék Fejü válasza:
Amennyiben addig nem pusztítjuk el magunkat és környezetünket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!