Egy átlagos méretű bevásárlókocsival egy átlagos termetű ember vízszintes, egyenletes talajon mennyire tudna kb. maximálisan felgyorsulni?
Figyelt kérdés
Szóval, pl hogy tolja az emberke, és mondjuk lehet, hogy a lábát is fölteszi a hátsó kerekek fölött lévő kis cuccra. Csak elméletben, mennyivel tud maximum menni?:)
Köszi:)
2013. ápr. 16. 15:43
1/8 anonim válasza:
Ez attol függ. Tolni akarod vagy bele akarsz ülni?
2/8 A kérdező kommentje:
Tolva gondoltam, de nem próbálnám ki:)
2013. ápr. 16. 16:15
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából asszem kipróbálnám, ha nem lenne jó sokáig semmi az útban:)) De ez most tényleg csak engem érdekel?:D Mivel az első válaszoló is csak rákérdezett valamire, amit leírtam a kérdésben:O:S:D
2013. ápr. 16. 20:19
4/8 anonim válasza:
Bocsi én az elsö válaszolo vagyok és csak a nagybetüs kérdést olvastam el...Amugy nemtudom menyivel tud menni de amikor vásárolni megyek egy-egy nagy bevásárloközpontba én mindig ezt csinálom.jol nekifutok felteszem a lábam a cucra s utánna eresztem.Szerintem rengetegen csinájják ezt csak nem mondják el nyilvánosan. :D
5/8 anonim válasza:
Amugy én már a hanyarodást is megoldottam.Amikor felteszed a jobb és bal lábadat a jobb és bal cuccra akkor ha jobbra akarsz kanyarodni akkor egyböl erössen rálépsz a jobb kerékre...ugyanigy a ballal is.Szoval amerre akarsz kanyarodni arra a kerékre kell taposni.Csak arra figyej hogy nehogy leess mert ezzel a modszerrel elég élesen lehet bevenni a kanyarokat. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Oksa, köszi a tippeket:D :) :) amúgy ilyet rég csináltam már, márhogy úgy gurulgattam vele pár métereket:) Am, azért még várok válaszokat a kérdésre:)
2013. ápr. 16. 22:17
7/8 Wadmalac válasza:
Kérdezd Jackass-t. Szerintem a felső határ a fénysebesség. :)
8/8 anonim válasza:
jah.de Jackass inkább lángolo benzintartájokat szöktetne át a bevásárlokocsival :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!