Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A corvinus-on az élettudományi...

A corvinus-on az élettudományi kar mivel foglalkozik?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 13. 19:51
 1/4 SzilKa válasza:

Főként élelmiszermérnökök képzésével...

Söripar, borászat, gabonaipar, édesipar, tejipar, konzervipar, mikrobiológia, áruforgalmazás, stb stb.

2013. ápr. 13. 20:11
 2/4 poiu ***** válasza:
Finomságokkal, amig az egyetem egyáltalán létezik.
2013. ápr. 13. 23:34
 3/4 SzilKa válasza:
Igen, sajnos szét fogják bombázni... :(
2013. ápr. 14. 10:01
 4/4 anonim ***** válasza:
58%

Eleg sokretu...

Tudni kell hogy Mo - on az egyetlen élelmiszertudományi kar, ahol minden iparággal foglalkoznak az a corvinuson van..

Elso 2 evben altalanosan foglalkoznak az elelmiszeriparral (eszkozok, biologiai, kemiai, fizikai hatterek, stbstb..) ezutan lehet szakosodnu

Tartosito es minosegugy

Huto es allatitemek es minosegugy

Bor es udito

Sor szesz ipar

Edes zsiradek

Suto es tesztaipari

Ezek nem lesznek benne a diplomaban, megis a valasztott iranyban sokkal tajekozottabb lesz az ember..

Nagyon sokretu feladatokat lathat el az ember

Dolgozhat kesobb laborban, vagy a termelesben, de szimplan irodaban, dolgozhat antsz-nel, aruhazlancok is gyakran keresnek elelmiszermernokot.

Mivel a tanulmanyok nagyon sokretuek, ezert akar mas szakmaban is el lehet elyezkedni, mivel rengeteg laboros tapasztalattal rendelkezunk utana, persze nem annyival mint egy vegyesz mernok, de a pl a kezdetekben a BME konyveimbol is tanulunk (gepeszeti alapismereteket, es geprajzot,...)

Kicsit a nyelvtan keveredett, mert kivulallokent kezdtem, majd valtottam eszrevetlenul T/1 be

Nem javitanam, mar ugyis kiderult hogy ide jiartam, abszolvaltam meg nem diplomaztam, diploma nelkul pedig egyelore eselytelen elhelyezkedni.... Amugy en az elejen utaltam, mert nagyon szaraz volt, nem erre keszultem, aztan szerencsere kitartottam, mert a kesobbi izgalmas dolgokhoz nagyon kellettek a szaraz biologiai es kimiai tenyek sot meg a matek is...

Állatitermek technologian tanultam, de mas szakokban is otthon vagyok, jo lenne mar parirral lenni (csak rettegek a vizsgaktol) es elhelyezkedni benne...

Ha konkretabb kerdesed lenne arra talan jobban tudnek valaszolni, mert nehez ennyire altalanossagban osszeszedni...

2013. ápr. 15. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!