Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hol tudom a műholddal nézni a...

Hol tudom a műholddal nézni a Földet?

Figyelt kérdés
de az aktuális képet és változzon pl másodpercenként. nem kell közelíteni cska a műholdról a Földet simán, mint az időjárásbna a felhőket úgy a Földet. de itt olyanra gondolo kami valóságos kép nem kamu.
2009. szept. 19. 23:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

a google earth textúráit ha jól tudom, 3 évente frissítik, szal abból aktuális felhő meg miegymás nem fog látszani.

Amúgy a google új műholdja olyan durva lett, hogy a NASA rájuk szólt, hogy a képeket először oda, majd eldöntik hogy milyen felbontást/élességet kaphatnak a felhasználók

2009. szept. 21. 02:55
 12/21 A kérdező kommentje:
jó nekem oloyna Föld műholdas aktuális kép kéne amiben nagyon királyul látszik a Föld maga de nem kell h ráközelítsek semmi csak maga a Föld közelítés nélkül eltoríztás nélkül ebbe mi olyan titkos??? :S tök szaar
2009. szept. 21. 19:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt nézz körül :)

2009. szept. 23. 13:06
 14/21 anonim válasza:
68%
írd be a gugolba, h google föld.. le kell tölteni, akár még a házatokat is láthatod, wagy h kint áll a kocsi,.. qwa jó, kár h embereket nem lehet, csak ha hekkerD: wagy, azok a hülye személyiségi jogok..:S:D:D:D
2009. szept. 24. 20:42
 15/21 anonim válasza:
84%
Remélem segítettek a hasznos válaszok XD))))
2009. szept. 25. 09:51
 16/21 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem volt hasznos semelyik nem értitek meg h nekem mi kell elöbb olvassátok el az elöző kommentem talán úgy könynebb lenne. google föld/earth nem kell mert az nem élő és a képek is el vannak torítva és én CSAK A FÖLD GÖMBÖT AKAROM LÁTNI NEM KELL KÖZELÍTÉS!!!!!! ÉLŐBEN!!! TORZÍTÁS NÉLKÜL!!!! IYLEN METEROLÓGIAI MŰHOLD KÉNE! kb iylen szinten: [link]

csak ez előbne kell!! és akk lehessen látni mikor a föld mozdul pl ráfrissítek a képre 10 óra múlva és fordult meg a felhők menése kell más nem kell!! enyih

2009. szept. 25. 15:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Pontosan megértettem, mit kérdezel és ennek megfelelő választ adtam, hogy CIA vagy a KGB központba kell ehez tartózkodnod. Esetleg meteorológiai intézetben.

Ahoz hogy te élőben tudjad nézni a Földet, ráközelíteni stb, hozzáférésed kellene lenni a műholdhoz és a hozzá tartó vezérléshez és sávszélességhez. Mivel ez miliárdokba kerül, senki sem fogja neked ingyen rendelkezésre bocsátani.

2009. szept. 25. 18:01
 18/21 A kérdező kommentje:
jah értem ez egy jó válasz de sima normál képet adnak ki ingyen csak nem élő enyi kell nekem is cska élőben. és KÖZELÍTÉS NEM KELL!!!! nem akarok irányítnai semmit cska nézni. :) "mindenet a szemnek" de ha nem lehet akk nem.
2009. szept. 25. 18:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

10 percenként frissül, remélem ez elég ...:)

2009. szept. 27. 13:58
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
bár ezen felhőket nem látsz, és nem is műholdal kép... úgyh bocs,
2009. szept. 27. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!