Hol tudom a műholddal nézni a Földet?
a google earth textúráit ha jól tudom, 3 évente frissítik, szal abból aktuális felhő meg miegymás nem fog látszani.
Amúgy a google új műholdja olyan durva lett, hogy a NASA rájuk szólt, hogy a képeket először oda, majd eldöntik hogy milyen felbontást/élességet kaphatnak a felhasználók
egyáltalán nem volt hasznos semelyik nem értitek meg h nekem mi kell elöbb olvassátok el az elöző kommentem talán úgy könynebb lenne. google föld/earth nem kell mert az nem élő és a képek is el vannak torítva és én CSAK A FÖLD GÖMBÖT AKAROM LÁTNI NEM KELL KÖZELÍTÉS!!!!!! ÉLŐBEN!!! TORZÍTÁS NÉLKÜL!!!! IYLEN METEROLÓGIAI MŰHOLD KÉNE! kb iylen szinten: [link]
csak ez előbne kell!! és akk lehessen látni mikor a föld mozdul pl ráfrissítek a képre 10 óra múlva és fordult meg a felhők menése kell más nem kell!! enyih
Pontosan megértettem, mit kérdezel és ennek megfelelő választ adtam, hogy CIA vagy a KGB központba kell ehez tartózkodnod. Esetleg meteorológiai intézetben.
Ahoz hogy te élőben tudjad nézni a Földet, ráközelíteni stb, hozzáférésed kellene lenni a műholdhoz és a hozzá tartó vezérléshez és sávszélességhez. Mivel ez miliárdokba kerül, senki sem fogja neked ingyen rendelkezésre bocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!