Felvegyem emelt szintre vagy ne?
Persze, vedd fel nyugodtan. Ha ilyen könnyedén érted az alapszintűt, az emelttel sem lesz nagy gondod szerintem. Ha ráadásul szereted is a tárgyakat, és mérnöknek mennél tovább, akkor pedig mindenképp!
Én is emelt matekos voltam és mérnöknek mentem, nem voltam a legjobbak között sem matekból, sem fizikából, de megálltam a helyem az egyetemen is.
Szóval no para, vedd csak fel :)
Szerintem is vedd fel, még ha túl erős váltás is. Majd kiderül, hogy emelt szinten is megy-e; ha esetleg nem annyira, még mindig maradhatsz humán vonalon.
Mérnökként szerintem jobbak a lehetőségeid is, mivel jó mérnökökre van igény, kereslet; ügyvédi iroda meg szinte már minden második utcában van. Tavaly nyáron volt egy cikk valamelyik újságban, miszerint Londonban felülreprezentáltak a pizzafutárok köreiben a magyar jogászok; ill. Magyarországon is tudok friss jogász diplomás pizzafutárt... :(
Hello, megtudhatom, hogy melyik gimnaziumba jarsz?
Koszi
Szerintem vedd fel, a termeszettudomanyban van a jovo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!