Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Felvegyem emelt szintre vagy ne?

Felvegyem emelt szintre vagy ne?

Figyelt kérdés
Tizedikes, humán tagozatos vagyok, világ életemben jogász akartam lenni. Egy éve kaptam egy új matektanárt, aki nagyon megszerette velem a matekot. Jól is megy, mindent értek. A fizikát is szeretem, ötös vagyok belőle a város legjobb reálos gimnáziumában. Kitaláltam, hogy elmennék mérnöknek, de nem tudom, hogy bírnám-e. Nem lenne túl erős váltás? Elvégre most alapszinten tanulom a matekot és fizikát is. Viszont emelten is menne?

2013. márc. 29. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Persze, vedd fel nyugodtan. Ha ilyen könnyedén érted az alapszintűt, az emelttel sem lesz nagy gondod szerintem. Ha ráadásul szereted is a tárgyakat, és mérnöknek mennél tovább, akkor pedig mindenképp!

Én is emelt matekos voltam és mérnöknek mentem, nem voltam a legjobbak között sem matekból, sem fizikából, de megálltam a helyem az egyetemen is.

Szóval no para, vedd csak fel :)

2013. márc. 29. 12:34
 2/7 anonim válasza:
Mindenképp vedd fel szerintem.
2013. márc. 29. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is vedd fel, még ha túl erős váltás is. Majd kiderül, hogy emelt szinten is megy-e; ha esetleg nem annyira, még mindig maradhatsz humán vonalon.

Mérnökként szerintem jobbak a lehetőségeid is, mivel jó mérnökökre van igény, kereslet; ügyvédi iroda meg szinte már minden második utcában van. Tavaly nyáron volt egy cikk valamelyik újságban, miszerint Londonban felülreprezentáltak a pizzafutárok köreiben a magyar jogászok; ill. Magyarországon is tudok friss jogász diplomás pizzafutárt... :(

2013. márc. 29. 15:33
 4/7 anonim válasza:
Vedd fel nyugodtan, de azért azt nem árt tudni, hogy attól még nem leszel jó mérnök, hogy penge vagy matekból meg fizikából. Először is érdekelnie kell a műszaki pályának, valamint elhivatottság is szükséges hozzá.
2013. márc. 30. 16:06
 5/7 peppusz válasza:

Hello, megtudhatom, hogy melyik gimnaziumba jarsz?

Koszi

Szerintem vedd fel, a termeszettudomanyban van a jovo.

2013. ápr. 3. 01:13
 6/7 A kérdező kommentje:
szeged, randóti a sulim
2013. ápr. 3. 18:29
 7/7 anonim válasza:
szerintem is vedd fel mert velem is ez van én is felveszem csak jövőre :D
2013. ápr. 9. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!