Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vettem 2 banánt tegnap és két...

Vettem 2 banánt tegnap és két hegyes harapás nyom van benne, mintha kígyómarás lenne! Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
A banán meg van barnulva a helyén, és nem ütés nyom hanem két szúrás nyoma és most vettem észre csak. A banán héja meg is repedt az egyik nyom mellett. Kidobtam a banánt. nem ettem meg.

2013. márc. 26. 09:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, ez egyértelműen látszott, hogy harapás én nem hiszem az ilyenekben, nem is gondoltam volna, csak olyan hegyes két nyom volt benne, hogy ijesztő volt és bele gondoltam , hogy mi van ha kígyó volt... amúgy tescoban vettem, asszem dél-afrikai volt
2013. márc. 29. 11:38
 12/12 Pietrosol ***** válasza:

Jól tetted, hogy kidodtad, mert a fognyomok arra utalhatnak, hogy már megpróbálta magát belülről kirágni!

[link]

2013. márc. 29. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!