Tudjuk, hogy milyen ágyúval verébre, na de ha atomrakétával atomrakétára? ; avagy
Nem tudom, miért van szükség a suta hasonlatokra, anélkül is elég zavaros, hogy mit akarsz kifejezni.
>Az a pusztító halálsugár, ami némely fekete lyukból kilő
Ilyen nincs. A fekete lyukakból csak némi Hawking-sugárzás lép ki, szó sincs semmiféle halálsugárról vagy kitörésről. Olvass jobban utána a dolgoknak és legközelebb pontosabban fogalmazd meg, hogy mit akarsz megtudni.
OK, lehet, h rosszul emlékeztem, de a kerdesemet úgyis ki fogja javítani egy, a témához értő hozzászóló. Ez a lényeg, kedves atutitmegmondó úr/hölgy! Én itt akarok a téma után olvasni, a megfogalmazasom pedig egyedül rám tartozik. Vagy már ez is trendekre van osztva, mint a rózsaszín póló férfiaknak? Whöhöhö
Lehet, h a neutroncsillagnal hallottam ilyet, nem tudom. Mondd meg te, hogy tőled is lehessen tanulni! Jaaa, hogy az meg már nem megy? Bocsi. Usszál tovább.
Wikipédia: Relativisztikus jet.
(Egyébként ha egy válasz nem tetszik, attól még nem kellene sutbavágni a jómodort...)
Helló! Az első vagyok, a tutitmegmondó (egyébként úr). Szükségtelen udvariatlankodnod és arrogánsnak lenned, és bevallom, nekem is az.
Per pillanat nincs időm, de össze fogok írni neked egy jó kis választ, hátha tényleg tanulsz valami újat és érdekeset.
Ez már válasz volt valamennyire, köszi, de ha nem vagod nagyon, miattam ne pazarold az időt ilyenekre. Nem az a célom, h másoknak házi feladatokat adjak, csak olyan informaciocseppeket szeretnék, amiket a témában jartasak több órás utánajárás nélkül is at tudnak adni, és/vagy, hogy elgondolkodjanak és eedekesebbnel érdekesebb teoriakkal talalkozhassak. Köszönettel:
Arrogáns ;)
Bár ez gyakorlatilag a világ legerősebb sugárzása és 1000 fényévre is elmehet - ezzel együtt egy másik fekete lyuk simán elnyelné.
Max. annyi történne, hogy - mivel az impulzus nem vész el - egy hajszálnyival odébb lökné ezt a fekete lyukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!