Szerintetek élnek még dinoszauruszok?
Bocs, nem fogalmaztam érthetően. Pl a Loch Ness-i szörnyre, Champ-re meg Ogo-pogóra gondoltam.
Csak mert rengeteg fotó van, és egy csomó ember azzal jön, hogy ő márpedig látta pl a Champlain-tavi szörnyet, meg rengeteg könyvet is írtak ilyesmiről. Szerintetek az a több száz ember mind hazudik? És mi jó származik nekik abból, ha ezt mondják? Kb annyi, hogy ezzel zaklatják élete végéig, meg őrültnek gondolják...
A figyelemhiányos embereknek ez is több a semminél. Igen, hazudnak.
Lásd az angliai tündérmúmiák történetét.
Vannak, ezek az élő kövületek.
Nautiluszok
Bojtosúszojú halak
(monjuk ezek nem dínók, de őslények, voltak az emberek elött is.
"monjuk ezek nem dínók, de őslények, voltak az emberek elött is."
Nehéz olyan élőlényt mondani, ami nem volt az ember előtt :D Gyakorlatilag a Föld egyik legfiatalabb lénye az ember.
Egyébként értem, mire gondoltál, és ezek közé tartozik pl. a cápa, a sügér, és szinte az összes csontos és porcos halféle, akár édesvízi, akár tengeri. De ha már itt tartunk, az ízeltlábúak egy jó része is ebbe a kategóriába tartozik: annyira sikeres konstrukció lett az ízeltlábúság, hogy egy jelentős részük gyakorlatilag olyan formában van jelen ma is, ahogyan anno kialakultak. Semmit nem kellett változniuk a túlélésért, pedig jópárszázmillió év elszaladt közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!