Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek élnek még dinoszau...

Szerintetek élnek még dinoszauruszok?

Figyelt kérdés
Én elhiszem. És ti?

2013. febr. 11. 13:34
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Bocs, nem fogalmaztam érthetően. Pl a Loch Ness-i szörnyre, Champ-re meg Ogo-pogóra gondoltam.

[link]

2013. febr. 12. 14:57
 12/21 A kérdező kommentje:

[link]

Csak mert rengeteg fotó van, és egy csomó ember azzal jön, hogy ő márpedig látta pl a Champlain-tavi szörnyet, meg rengeteg könyvet is írtak ilyesmiről. Szerintetek az a több száz ember mind hazudik? És mi jó származik nekik abból, ha ezt mondják? Kb annyi, hogy ezzel zaklatják élete végéig, meg őrültnek gondolják...

2013. febr. 12. 15:05
 13/21 A kérdező kommentje:
2013. febr. 12. 15:06
 14/21 anonim ***** válasza:
Az ilyen kriptozoológiai szörnyek mendemondáiban nem hiszek, dinoszauruszoknak pedig végképp nem tartom őket. Mások személyes beszámolói a bizonyítékok skáláján gyakorlatilag a legalacsonyabb helyen vannak, konkrét, mások számára is átlátható, tanulmányozható bizonyítékok nélkül érvénytelen a szavuk.
2013. febr. 12. 16:22
 15/21 Dubi ***** válasza:
54%

A figyelemhiányos embereknek ez is több a semminél. Igen, hazudnak.

Lásd az angliai tündérmúmiák történetét.

2013. febr. 12. 17:38
 16/21 anonim válasza:
Én egyféleképpen tudom elhinni, hogy léteznek még: ,,Másik dimenzióba'' , ÉN szerintem jó lenne ha itt is élnének, persze nem a ragadozók hanem a barátságosak ( növényevők ). Ha valaki látni akar egy dinót ajánlom neki a Bermuda-háromszöget az biztos átjuttat :D
2013. ápr. 21. 11:33
 17/21 anonim válasza:

Vannak, ezek az élő kövületek.

Nautiluszok

Bojtosúszojú halak

(monjuk ezek nem dínók, de őslények, voltak az emberek elött is.

2013. szept. 6. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:

"monjuk ezek nem dínók, de őslények, voltak az emberek elött is."

Nehéz olyan élőlényt mondani, ami nem volt az ember előtt :D Gyakorlatilag a Föld egyik legfiatalabb lénye az ember.

Egyébként értem, mire gondoltál, és ezek közé tartozik pl. a cápa, a sügér, és szinte az összes csontos és porcos halféle, akár édesvízi, akár tengeri. De ha már itt tartunk, az ízeltlábúak egy jó része is ebbe a kategóriába tartozik: annyira sikeres konstrukció lett az ízeltlábúság, hogy egy jelentős részük gyakorlatilag olyan formában van jelen ma is, ahogyan anno kialakultak. Semmit nem kellett változniuk a túlélésért, pedig jópárszázmillió év elszaladt közben.

2013. szept. 6. 17:30
 19/21 ghost12 válasza:
De ezeket a könyveket mint pl:az elveszett világstb mind volt alapja és sztem az őslakosok többet tudnak az őserdőröl mint a tudosok mert az őslakosok egész életüket ott töltik sok tudós meg max képen látja
2013. nov. 2. 18:42
 20/21 Csylla92 válasza:
Utódai vannak, ha füleknek nem hiszel gondolom videónak fogsz hinni, és léteznek még csak elbújtak az emberek elől, [link]
2016. febr. 11. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!