Hidrokúlturában termesztett zöldség nem lesz káros az egészségre?
Figyelt kérdés
mármint a tápanyagok amiket felszív?? nem lesz ennek elfogyasztáskor valami egészségügyi hátránya??2013. febr. 7. 21:13
1/4 anonim válasza:
Mivel ugyanazokat a tápanyagokat szivja fel a növény mint ha hagyományos módon lenne termesztve, miért lenne káros az egészségre?
2/4 Kabai Péter válasza:
Szerintem erről nincs elég tapasztalat. Elvileg egészségesebb (pl. pontosan szabályozod a nitrogént), de már sokszor láttuk, hogy ami elvileg jó, a gyakorlatban gáz valami váratlan dolog miatt.
3/4 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy itt ügye nem "bio" tápanyagokat kap, és ezeket felszívja, és talán túl nagy mennyiségbe lett adagolva, vagy ilyesmi, és ügye az ember meg elfogyassza....
egyébként csak nagyon kis mennyiségbe akarom kipróbálni erős paprikával, hogy hogy fejlődnek, csak azért tettem fel a kérdést hogy a "termést" el-e lehet fogyasztani
2013. febr. 8. 15:21
4/4 anonim válasza:
Gyakran amit a szupermarketben veszel is így lett termesztve csak azelőtt nem tudtál róla. A tápanyagokból nem fog túl sokat felvenni, nem hülye ő, épp csak annyit vesz fel amennyire szüksége van. Ha eljutsz a szüretig fogyaszd egészséggel, jó étvágyat hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!