Látja valaki a két Holdat?
Figyelt kérdés
Na jó ez egy hülyeség, de ugye a hőn szeretett iwiw körlevél engem is utolért.. Az volt benne, hogy 27.én éjfélkor vagy éjfél után (már nem emlékszem pontosan) két Holdat lehet látni az égen és az egyik a Mars lesz. Hát szerintem ez egy nagy hülyeség. Az már régen rossz ha a Marsot akkorának látnánk mint a Holdat.
Vélemények?
2009. aug. 28. 00:33
1/8 anonim válasza:
A kérdésedben benne van a válasz. Hülyeség az egész...
Aki ezt elhitte, az borzasztó naiv és tudatlan...
3/8 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék. Én egyáltalán nem hittem el. A véleményetek érdekelt csak.
2009. aug. 28. 01:02
4/8 anonim válasza:
Az iwiwen évente van ez a szar, a gyakorikérdéseken meg hetente. Csak nézd meg a keresőben.
5/8 anonim válasza:
1 órán belül ez a 3. Kérdés, csak az egyik az otthon kategoriába landolt véletlenül.
Nem is látszik a Mars napok óta az égbolton...
Ez amúgy is képtelenség, hogy egyformának látszana a Hold és a Mars.
7/8 anonim válasza:
Úgy hülyeség, ahogy van. Az indexes cikk nagyon jól leírja, miért. Aki bedőlt neki, az csak azt bizonyítja, hogy általános iskolában átaludta a földrajz-órákat.
8/8 anonim válasza:
Igazából az a vicces, hogy az aki ezeket küldözget, még annak sem nézne utána, hogy egyáltalán milyen közel kerülhet hozzánk a mars...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!