Kilehet azt jelenleg egyértelműen jelenteni hogy a halállal véget ér az ember tudata, vagy pedig nem?
Alapvetően a mai tudományos ismeretek szempontjából kijelenthetjük, hogy halál után a tudat megszűnik, mivel semmi más életvitelhez szükséges dolgot nem találtak az ember szervezetében, ami a jelenlegi biológiai és kémiai folyamatoknál több lenne, az életbenmaradáshoz több nem is kell.
A tudomány jelenleg itt tart, viszont mégis nyitottnak kell hagyni a kérdést, hiszen senki nem tudhatja, hogy pontosan mi lesz a halálunk után. Amit az előbb leírtam, az a legvalószínűbb eset.
Az orvostudomány valóban csak azt igyekszik megérteni és regisztrálni amit az élő agyról műszerekkel képes.
De ha valaki agyhalott, az nem jelenti azt hogy ne hallana ne érezne fájdalmat, sőt ha nagyon rövid időre de vissza is hozható-- figyel, érti amit hall és érzelemmel reagál-sírni képes, a szemében hála van.Majd egy kis idő után eltávozott"
Viszont van olyan komás, akinek nem sérült az agy, csak újraélesztették szívmegállás miatt... az orvosok sürögnek forognak körülötte... holott soha nem lehetett visszahozni, még félórára se, de nem is tért soha magához.
A harmadik típus-- már lefogyott, a lábai összezsugorodtak, már nincs kiírva a masszőr, a vizit elhalad mellette, mert lemondtak róla....
Holott van csendes" agyműködés, érzékeltem hogy figyel amikor beszéltem hozzá... és minél többet foglalkoztam vele annál többet volt velem"
****Szükség lenne egy masszőrre ha magához tér nem fog tudni lábra állni"" kérem...
--- Minek, így is el fog férni a koporsóba, - nem? Ő már reménytelen sajnos...
Két hét múlva magához tér hajnalban!! Kérte azt a kolbászt az ablakból amit a koma alatt mondtam neki, hogy ---ébredj fel mert a délelőttösök megzabálják a hazai kolbászodat...
Mi volt a három között a különbség? az elsőnél még meg volt a lélek energia szálrendszere.
A másodiknál csak az agy- idegrendszer meg volt-
A lélekenergia MÁR NEM.
A harmadiknál mind kettő meg volt még ha az idegi gyenge is volt, de fokozatosan erősödött a müködése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!