Biológia szorgalmit szeretnék csinálni, miről szóljon mert nincs ötletem?
Figyelt kérdés
most 8.-as vagyok. előre is köszönöm :)) !2013. jan. 6. 18:42
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tanárodat. Ha normális, ajánl témát éa irodalmat is hozzá.
2/8 A kérdező kommentje:
de nem mondott semmit hogy miről lehet:P
2013. jan. 6. 18:46
3/8 anonim válasza:
a kovetkezo leckehez kapcs keress vmit. annak nalunk mindig orulnek a tanarok.
4/8 anonim válasza:
Hát kérdezed. Ha nem mond semmit, keress valamit, ami a könyv anyagához kapcsolódik. A tankönyvedben találsz ajánlott irodalmat. Ha szerencséd van, megtalálod valamelyiket a suli könyvtárában.
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat:)
2013. jan. 6. 19:23
6/8 anonim válasza:
Készíts az elsősegélynyújtásról vagy a dohányzásról, az alkoholfogyasztásról vagy valamilyen mai, téged és a társaidat is érintő témáról. Így nem esel abba a hibába, hogy nyűgnek veszed a felkészülést és az osztálytársaidat is érdekelni fogja az előadás. Próbálj az érdekes elemekre kitérni, saját szavaiddal elmondani.
Sok sikert! :)
7/8 anonim válasza:
A dohányzás meg az alkohol tényleg hasznos lehet, csak akkor hatalmasat kell robbannia, ne legyen olyan uncsi, szájbarágós, mint a védőnők meg a rendőrök előadása. Ne kezd el felsorolni a dohányfüstben lévő több száz karcinogén anyagot, és arra is figyelj h ne legyél túl szenteskedő. Ez a szorgalmi amúgy beadandó vagy előadás? Mert eddig én inkább előadásról beszéltem, ha házidolgozat-szerű
8/8 anonim válasza:
áá bakker elküldtem és nem fejeztem be... :/ szóval ha esszé ak nem kell színpadiasnak lenni. Ha viszont előadás, ak még a környezetvédelem is tök jó lehet, ha van kivetítő ak lehet berakni videókat olajban úszó állatokról, szennyezett folyókról szívszorító zenével. Ennél a témánál sok multimédiás anyag van, mindig aktuális és mindenkit érint, megkerülhetetlen. A nagyon megosztó témákat pl abortusz, génmódosítás, emberkísérlet viszont szerintem hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!