Hol tudnék nátrium poliakrilátot venni?
az első válaszolónak: lehet nem mindenki szeret a kakás felnőttpelenkájára recskázni, nem kell egyből magadból kiindulni... tudom, hogy a gugli még az olyan beteg agyi csökevényeknek is tud némi "álértelmet" kölcsönözni, mint amilyen te vagy, de csak azért kár vadásznod a fórumokat, hogy beböföghesd az első guglitalálatod, ami a másik ablakban meg van nyitva.. inkább keress néhány igazi barátot te beteg fasz.. az utolsó hozzászólónak meg kár bármit is mondani, ez a poén 30 éve is nagyot ütött, az emberiség nevében köszönöm, hogy próbálkozol, de sztem próbálkozz kicsit keményebben, talán nagyobbat fog szólni legközelebb:S
A kérdésre válaszolva, nem tudok róla, hogy eredeti formájában sima boltban lehetne kapni, szerintem neten próbálkozz valamelyik kemikáliákat forgalmazó cégnél. Nem tudnék ilyet mondani, talán kérdezz meg valakit, aki laborban dolgozik, pl. suliban egy kémiatanárt vagy hasonló, talán ők tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!