Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ez a cikk mennyire lehet igaz?

Ez a cikk mennyire lehet igaz?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 28. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Épp ma egy hete éltük túl a legutóbbi világvégét, és máris elkezdik riogatni a népet a következővel... Hurrá!!!

Kicsit több pihenőre számítottam... :(((

No, mindegy, majd csak túléljük ezt is, aztán lesz egy kis szünet 2016-ig. :)

2012. dec. 28. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát a nap aktivitása 11 éves periódusokban változik, úgyhogy elképzelhető, hogy most van az aktív korszaka. De szerintem túlzás az, hogy óriási katasztrófa.
2012. dec. 28. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nagyon hiteles", hiszen az oldal alján lévő cikk által leírtak is bekövetkeztek pár napja: [link]

(Nem úgy tűnik, mintha az iskolában tanulna bármit is az emberek jelentős része...)

2012. dec. 28. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

A [link] oldal egy áltudományos és ufó/dimenzióhívő/ezoterikus kacsamagazin. Elég az oldalsó cikkajánlót végigszemezni, telis-teli van IWIW körlevél szintű "NASA-tól kiszivárogtatott" hülyeségekkel.

Az oldal inkább ezoterikus vonalon mozog (foton öv, null sík, felemelkedés, stb), így általános iskola 8 osztály felett már nem nagyon éri meg olvasgatni...

2012. dec. 29. 22:12
 5/5 konzi válasza:
én a helyedben most elkezdeném a gépen lévő adatokaz 1 pendrive-ra rárakni.Az összes oldalba amin regisztráltam(Facebook,Twitter,Focimanager,Minecraft stb...)törölném az adatlapom.
2013. jan. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!